Week horoscoop: Liefde, relaties, lotsbestemming, en geestelijke energie

Week horoscoop: De komende week staat Venus in Steenbok conjunct met Pluto. Enerzijds heeft deze verbinding met diepgang, intensiteit, letterlijk met het idee van tot ‘de dood ons scheidt’ te maken, anderzijds met angst voor verbinding, angst voor het verlies van een liefde, enz. enz. Gelukkig heeft Venus in deze nogal benauwend situatie, enige steun van Saturnus. De huidige wederzijdse receptie tussen Venus en Saturnus is gunstig voor alle relaties die een formeel karakter hebben. De onzekerheid van Venus/Pluto wordt minder als Venus weet dat haar relatie struktuur heeft, als ze weet dat ze een relatie heeft waar ze op kan rekenen. Een open relatie is helemaal niets voor Venus in Steenbok.

Week horoscoop: Pluto heeft speciaal met rijkdom te maken – dus Venus/Pluto heeft ook met verrijkende relaties te maken. Relaties die kansen bieden om nieuwe relationele aspecten van het zelf te ontdekken. Echter er hangt wel een prijskaartje hieraan: Pluto eist dat we oude patronen in onszelf onder ogen zien. Belemmerende gedachten- en gedragspatronen moeten getransformeerd worden. Pluto signalleert heel vaak de dood van ‘iets’ oud en de geboorte van iets nieuw.

Week horoscoop: Venus/Pluto is niet de enige interessante conjunctie de komende week, de andere is de Zon/Mercurius conjunctie met de Noordknoop van de Maan. De laatste keer dat Mercurius op de Noordknoop in Boogschutter stond was in 1992. Mercurius is retrograde op dit moment – maar in vrijheidlievend, filosofisch Boogschutter. Focus op je (hogere of lange termijn??) doelen, sta open voor ontmoeting met mensen die je misschien kunnen helpen een andere route voor jezelf uit te stippelen. Wees soepel in het denken en wees open voor nieuwe mogelijkheden. Denk eraan – Mercurius is de bode van de goden – de noordknoop heeft met het idee van lotsbestemming. Hoe dan ook een bijzondere interessante periode! Waar de conjunctie in je  eigen horoscoop valt, laat zien op welk specifiek gebied deze energie zich afspeelt.

Week horoscoop: Mars in Maagd – loopt nu richting vierkant Zon/Mercurius/KnopenMars brengt veel geestelijk energie naar de tafel. Zon in Boogschutter moet leren tot tien te tellen, en zich in te houden. Ik weet het, geen gemakkelijke opgave!

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Week horoscoop: Liefde, relaties, lotsbestemming, en geestelijke energie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *