Week horoscoop: Saturnus de ster van de show…dagdromen?

Week horoscoop: De Zon staat nu in sextiel met Saturnus, welk betekent dat er goede resultaten geboekt kunnen worden.  Boogschutter is erg enthousiast – en toont visie en durf maar dit aspect is vooral gunstig voor mensen die de nodige zelfdiscipline op kunnen brengen.  Saturnus vormt een goede rem op de Boogschutter behoefte om over de grens te gaan, Saturnus vraagt “goed nakijken.. niets vergeten?” “Tickets??”

Week horoscoop: Trouwens… Saturnus staat heel mooi op dit moment. Hij is niet alleen verhoogd (in Weegschaal) maar hij loopt in op Neptunus die nu weer even in Waterman staat. Lucht schept mogelijkheden en voelt zich thuis in de wereld der ideeën. Er zit magie in deze combinatie van planeten. Dromen krijgen vorm en met ondersteuning van de Zon – kunnen praktische stappen ondernomen worden om van die droom een nieuwe werkelijkheid te maken. Dagdromen mag – nee – dagdromen graag… Maar niets vergeten alles opschrijven!!

Week horoscoop: De vierkant tussen Venus in Steenbok en Saturnus in Weegschaal begint nu voelbaar te worden. Het is een beetje een aparte combinatie – enerzijds geeft de vierkant spanning aan – terwijl anderzijds geeft de wederzijdse receptie steun en samenwerking weer. Het helpt mij in ieder geval om te denken aan een muzikant die voor een belangrijke optreden vele uren moet oefenen- natuurlijk is er spanning en druk – het creatieve proces is niet makkelijk – echter het doel (Saturnus) wordt wel bereikt, en hoe!!!! Deze combinatie van planeten is bijzonder creatief – en de resultaten kunnen verbluffend zijn – echter ook hier, verlangen de planeten een zekere inspanning. Gezien tegen de achtergrond van Zon/Saturnus – en Saturnus/Neptunus – lijkt het echt alsof Saturnus, deze komende week, de ster van de show wordt.

Week horoscoop: Op woensdag gaat Mercurius weer vooruit lopen. Plannen krijgen nu iets meer vaart. Echter – de heerser van Mercurius in Boogschutter is Jupiter – en die geeft door zijn plaatsing in Stier en zijn retrograde beweging, traagheid aan. Geldschieters zitten op hun geld. Mensen willen geen handtekeningen onder contracten zetten, enz. enz. Op 25 dec. gaat Jupiter direkt – net op het moment dat Mercurius op de Noordknoop staat. Het nieuwe jaar lokt en risico’s nemen lijkt ineens een stuk aantrekkelijker.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week. Bookmark de permalink.

7 Reacties op Week horoscoop: Saturnus de ster van de show…dagdromen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *