Week horoscoop: Saturnus de ster van de show…dagdromen?

Week horoscoop: De Zon staat nu in sextiel met Saturnus, welk betekent dat er goede resultaten geboekt kunnen worden.  Boogschutter is erg enthousiast – en toont visie en durf maar dit aspect is vooral gunstig voor mensen die de nodige zelfdiscipline op kunnen brengen.  Saturnus vormt een goede rem op de Boogschutter behoefte om over de grens te gaan, Saturnus vraagt “goed nakijken.. niets vergeten?” “Tickets??”

Week horoscoop: Trouwens… Saturnus staat heel mooi op dit moment. Hij is niet alleen verhoogd (in Weegschaal) maar hij loopt in op Neptunus die nu weer even in Waterman staat. Lucht schept mogelijkheden en voelt zich thuis in de wereld der ideeën. Er zit magie in deze combinatie van planeten. Dromen krijgen vorm en met ondersteuning van de Zon – kunnen praktische stappen ondernomen worden om van die droom een nieuwe werkelijkheid te maken. Dagdromen mag – nee – dagdromen graag… Maar niets vergeten alles opschrijven!!

Week horoscoop: De vierkant tussen Venus in Steenbok en Saturnus in Weegschaal begint nu voelbaar te worden. Het is een beetje een aparte combinatie – enerzijds geeft de vierkant spanning aan – terwijl anderzijds geeft de wederzijdse receptie steun en samenwerking weer. Het helpt mij in ieder geval om te denken aan een muzikant die voor een belangrijke optreden vele uren moet oefenen- natuurlijk is er spanning en druk – het creatieve proces is niet makkelijk – echter het doel (Saturnus) wordt wel bereikt, en hoe!!!! Deze combinatie van planeten is bijzonder creatief – en de resultaten kunnen verbluffend zijn – echter ook hier, verlangen de planeten een zekere inspanning. Gezien tegen de achtergrond van Zon/Saturnus – en Saturnus/Neptunus – lijkt het echt alsof Saturnus, deze komende week, de ster van de show wordt.

Week horoscoop: Op woensdag gaat Mercurius weer vooruit lopen. Plannen krijgen nu iets meer vaart. Echter – de heerser van Mercurius in Boogschutter is Jupiter – en die geeft door zijn plaatsing in Stier en zijn retrograde beweging, traagheid aan. Geldschieters zitten op hun geld. Mensen willen geen handtekeningen onder contracten zetten, enz. enz. Op 25 dec. gaat Jupiter direkt – net op het moment dat Mercurius op de Noordknoop staat. Het nieuwe jaar lokt en risico’s nemen lijkt ineens een stuk aantrekkelijker.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week. Bookmark de permalink.

7 Reacties op Week horoscoop: Saturnus de ster van de show…dagdromen?

 1. Cem zegt:

  Mooie horoscoop, past PERFECT bij hoe ik de huidige energie ervaar.

 2. Pffff, vervelende Jupiter nu! Ik heb net een aanvraag voor verlenging van de voedselbank ingediend.

 3. Lenie zegt:

  Valt goed in mijn horoscoop allemaal. Dat ik er nog wat voor moet doen is duidelijk en dat wil ik ook. Anders is het niet van mij. Met een groot vierkant in mijn radix zal ik er zelf voor moeten knokken.
  Ben weer gestart met het schrijven van de kinderboeken. Venus loopt over Jupiter heen in huis 5 en Venus is heer twee en drie en bijheer 9. Prachtig dat naar Neptunus toelopen, want deze staat nog steeds in huis zes. het zal werk opleveren. Met een boek “ben” je ineens de expert. Saturnus heerst over huis 5, ik heb er duidelijk plezier in.

 4. Sabrina zegt:

  Hi Liz, ik mis toch wel een beetje de weekhoroscoop van deze week…
  Komt die nog?

 5. Sabrina zegt:

  Hoi Liz,

  Ojeetje. Beterschap! Doe maar rustig aan. Als het lukt, zie ik hem vol bewondering en enthousiasme tegemoet. Zo niet, hebben we volgende week alsnog een nieuwe week en een nieuwe weekhoroscoop.
  Rust lekker uit.

  Lieve groet, Sabrina

 6. Lenie zegt:

  Uitzieken is inderdaad het juiste antwoord. Niet TE snel aan de slag, het dient ergens voor. Welke beslissing mag je gaan nemen?
  Dat kan alleen maar als er dingen opgeruimd zijn. Wat kan er weg?

  Beterschap Liz, geniet van het feest dat KERST heet, op jouw manier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *