Maagd jaarhoroscoop 2012: Minder oog voor de details..

Maagd jaarhoroscoop 2012: Op 3 februari maakt Neptunus zijn definitieve entree in Vissen, het teken dat tegenover Maagd staat. Hoe dit zal uitpakken – zal voor een deel te maken hebben met de type Maagd. Ben je een verstrooide type dan zal de chaos compleet zijn!┬á Ben je heel geordend – dan zal je ongetwijfeld aan den lijve ondervinden hoe zelfs de best gemaakte plannen door Neptunus ondermijnd kunnen worden. ­čÖé Neptunus in Vissen is zachtmoedig, geestig, en vormloos terwijl Maagd zelf een heel praktisch en rationeel teken is. De les die de Maagd ongetwijfeld zal leren – heeft met het inzien dat niet alle problemen met den ratio op te lossen zijn. Neptunus daagt je uit om je in het leven te onderdompelen. Je moet ervaringen ondergaan terwijl je het idee van struktuur loslaat. Neptunus is verassend en altijd bezig met de groei van de ziel.┬á Maagd kan zich gauw in de details verliezen – terwijl zowel de planeet Neptunus als het sterrenbeeld Vissen – minstens ├ę├ęn oog op het hogere hebben. Een van de belangrijke lessen van Neptunus heeft te maken met het leren loslaten, of dat nou een plan, een idee, of een beeld van jezelf is, en het leren aanvaarden van wat is. Het leren inzien dat de totale persoonlijkheid meer is dan de som der delen.

Maagd jaarhoroscoop 2012: Bijzonder aan 2012 is ook het lange verblijf van Mars in je eigen teken. Mars loopt retrograde tussen 24 januari en┬á 14 april – en verlaat jouw teken pas op 3 juli 2012. Mars is heer 3 (communicatie) en heer 8 (verborgen processen, erfenissen, inkomen van de partner).┬á Retrograde planeten verplaatsen dikwijls de aktie van een planeet naar het innerlijke vlak. Ben je misschien een offensief aan het plannen- of doe je je best een ruzie met een broer of buurman te vermijden? Innerlijk spanning behoort nu tot de mogelijkheden.┬á Je energie huishouding laat ook wat te wensen over – Mars duidt weleens op korts, en griep. Je moet ook relatief onschuldige ziektes serieus nemen als Mars in je eigen teken verblijft. Heel mooi aan deze Mars in Maagd is de grote driehoek in maart op Jupiter en Pluto. Je bent dan in staat om successen en overwinningen te boeken. Je hebt een grote overtuigingskracht, en┬á bent in staat op allerlei gebieden, vooruitgang te boeken.

Maagd jaarhoroscoop 2012: Vanaf 11 juni staat Jupiter in het huis van je horoscoop dat speciaal met werk en maatschappelijke positie te maken heeft. Misschien overweeg je om voor jezelf te beginnen of in ieder geval naast je reguliere baan – iets anders ernaast te doen. Een andere mogelijkheid is dat misschien van je hobby je beroep wilt maken. In de 2e helft van 2012 zit je bomvol idee├źn voor hoe je meer geluk uit je werk kunt halen.

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012 en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Maagd jaarhoroscoop 2012: Minder oog voor de details..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *