Boogschutter Jaarhoroscoop 2012: Leren wat je echt belangrijk vindt..

Boogschutter Jaarhoroscoop 2012: Op 1e kerst dag, ging de heerser van Boogschutter, Jupiter vooruit lopen. Eindelijk komt er meer vaart in de plannen waarmee je sinds juni volgend jaar mee rondloopt. Jupiter is aktief vanuit het 6e huis – zodat je zeker tot juni bezig bent om de juiste ritme/routine voor jezelf te vinden. Gezondheid is belangrijk en de juiste dieët en excercise speelt een rol in je algemeen gevoel van welzijn. Op 11 juni maakt Jupiter de overstap naar Tweeling – waardoor partnerships centraal komen te staan. De single Boogschutter maakt kans op liefde – terwijl de gehuwde centaur zorgt dat de romance terugkeert in zijn/haar relatie. Zakelijke partnerships staan ook onder gunstige gesternte – echter het is wel belangrijk om op je eigen grenzen te letten. Zowel Boogschutter als Jupiter – hebben de neiging om risico’s te nemen. Stel dus van te voren je grenzen op – en houd je aan je eigen regels.

Boogschutter Jaarhoroscoop 2012: Neptunus in Vissen zou het in 2012 moeilijk voor je kunnen maken om precies te weten wat je zoekt van je huiselijke situatie. Neptunus is nogal rusteloos van geest – Boogschutter eveneens. Je komt tot de ontdekking dat je ontzettend sfeer gevoelig bent. Neptunus versterkt de zintuigen – en je wordt bewust van nieuwe elementen in je omgeving. Je thuis situatie blijkt ook je werk prestaties te beinvloeden. Door af en toe je aandacht naar binnen te richten, verstil je je geest en kom je tot diepe ontspanning.

Boogschutter Jaarhoroscoop 2012: Uranus in Ram spoort je aan om veranderingen in je leven aan te brengen. Je houdt van uitdagingen -en Uranus trekt deuren voor je open. Speels, creatief, ondernemend – de reis is belangrijker voor je dan de eindbestemming. Het leven openbaart zich als een grote speeltuin en je stort je vol energie op alles wat je pad kruist.

Boogschutter Jaarhoroscoop 2012: De vierkant van Pluto en Uranus die dit jaar aktief wordt – daagt je uit om bewust met de materieële wereld om te gaan. Je normen en waarden worden misschien ook op de proef gesteld. Het is een tijd waarin je leert wat je nou echt belangrijk vindt!

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *