Kreeft jaarhoroscoop 2012: een zegen aan het einde van het jaar

Kreeft jaarhoroscoop 2012: Kreeft is weliswaar een zacht en gevoelig teken, gehecht aan huis en haard, maar laat je je niet misleiden. Kreeft is ook een hoofdteken. Als de tijd rijp is om te veranderen, doet de Kreeft datgene wat nodig is om de beoogde resultaat te halen.

Kreeft jaarhoroscoop 2012: Tot 5 oktober tiert Saturnus door het 4e huis van jouw horoscoop. Er kunnen scheuren komen in je basis gevoel van veiligheid – sommige dingen waarvan je het idee had, dat er nooit, nie, en  nimmer wat aan zou veranderen, blijken minder stevig dan je had gedacht. Je wordt gedwongen om over bepaalde basis zekerheden na te denken. Misschien moet je accepteren hoe belangrijk jij bent voor je omgeving. Het kan ook zijn dat je meer verantwoordelijkheid moet dragen – bijvoorbeeld voor een situatie rondom het ouderlijke huis. In ieder geval – tot Saturnus de overstap naar Schorpioen maakt – een tijd van reflectie en diep inzicht in jezelf.

Kreeft jaarhoroscoop 2012: Uranus is nu aktief in jouw huis van beroep – en misschien krijg je de komende jaren via je werk – de gelegenheid om je van je dynamieke en onafhankelijke kant te laten zien. Je bent het meest gelukkig op je werk als je de ruimte krijgt om initiatief te nemen, en zelf dingen aan te pakken. Waar je nu absoluut niet tegen kunt, is een baas die de wet voorleest. In 2012 krijg je makkelijk ruzie met superieuren als zij zich als zodanig neerzetten op de werkvloer. Uranus staat voor gelijkheid. Je wilt graag samenwerking maar orders nemen valt tegen. Spanning op de werkvloer behoort zeker in 2012 tot de mogelijkheden.

Kreeft jaarhoroscoop 2012: Uranus staat vierkant op Pluto (24 juni en 19 september). Je komt hierdoor misschien onder vuur te liggen. Je hebt steun aan Saturnus in vier. Hoe steviger je in je eigen schoenen staat – hoe beter je je kunt weren. Partners hebben of misschien extra steun en aandacht nodig – of hebben de neiging om je uit te sluiten. Onder deze energie moet je niets proberen af te dwingen. Door te focussen op je eigen leven en je eigen weg te volgen – hulp je een prettige balans en harmonie te scheppen.

Kreeft jaarhoroscoop 2012: Pluto heeft met diep en onzichtbare krachten te maken. Je kunt je tijdens zijn transit door het 7e huis – aangetrokken voelen tot mensen die moeilijk te doorgronden zijn.

Kreeft jaarhoroscoop 2012: Vanaf 3 februari staat Neptunus in het teken Vissen – en Saturnus in Schorpioen maakt hier een driehoek mee op 11 oktober. Dit is een kleine zegen aan het einde van het jaar. Je voelt je geestelijk versterkt door deze energie. Ergens intuitief weet jij altijd wat het beste is voor jouw – en voor de mensen die je dierbare zijn. Dit aspect is een behoorlijke steuntje in de rug.

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *