Leeuw jaarhoroscoop 2012: Klaar voor de volgende stap..

Leeuw jaarhoroscoop 2012: In feb. 2012 maakt Neptunus de overstap naar het teken Vissen – en zodoende word je bevrijd van de oppositie vanuit het teken Waterman. De neiging om partners te idealiseren en/of op een voetstuk te plaatsen – maakt plaats voor een meer realistiche kijk op partnerships. Dit kan heel bevrijdend werken – zeker in combinatie met Uranus in Ram – die nu vanuit het 9e huis van je horoscoop je uit je tent lokt. Je moet de wijde wereld in – op avontuur gaan – nieuwe persoonlijke ontdekkingen doen. 2012 wordt voor de Leeuw op vele fronten een hele spannend jaar.

Leeuw jaarhoroscoop 2012: Tot 11 juni – is Jupiter aktief vanuit het huis van je horoscoop dat met werk en maatschappelijke positie te maken heeft. Enerzijds brengt dit kansen op dit gebied – want waar Jupiter staat kun je geluk vinden – anderzijds is het wel belangrijk dat je niet meer belooft dan je waar kunt maken. Met andere woorden, let op je grenzen. Je bent geneigd zeker wat werk betreft – teveel hooi op je vork te nemen – of te veel op te scheppen. Echter – dit neemt niet weg dat je kans maakt op de ene droom baan. Jupiter straalt vertrouwen en goede wil uit. Zorg dus als je soliciteert dat je Jupiter laat zien!

Leeuw jaarhoroscoop 2012: Saturnus in transit door het 3e huis van je horoscoop, daagt je – zeker tot oktober uit – om meer vertrouwen te krijgen in je eigen oordeel. In plaats van de opinie van anderen te vragen, denk zelf goed na. Wat wil jij? Wat denk je zelf? Als Saturnus de overstap naar Schorpioen maakt in oktober 2012 – zal je veel aan je eigen wijsheid en zelf inzicht hebben. Saturnus in Schorpioen en in huis vier – daagt je uit om belangrijke beslissingen te nemen. Saturnus is van natuur heerser van jouw huis van relaties – zodat samenwonen of samen een huis kopen – tot de mogelijkheden behoren.

Leeuw jaarhoroscoop 2012: Je bent klaar voor de volgende stap. Echter – de Saturnus vierkant vanuit Schorpioen op de Leeuw Zon – kan bepaalde angsten of onzekerheden oproepen die met het verleden te maken hebben. Neem de tijd om hierna te kijken en om je angsten goed onder ogen te zien. Ook hier zie ik een rol voor Uranus vanuit het vurige Ram/9e huis. Je kunt oude patronen overwinnen – of er beter mee leren omgaan. Het is tijd om je eigen levensfilosofie helder te krijgen!!

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Leeuw jaarhoroscoop 2012: Klaar voor de volgende stap..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *