Ram Jaarhoroscoop 2012: Verwacht het onverwachte…

Ram Jaarhoroscoop 2012: 2012 zou een overgangsjaar kunnen zijn. Dit heeft alles te maken met de spanning tussen twee belangrijke planeten, Uranus planeet van de nieuwe impuls en radicale veranderingen staat in je eigen teken Ram – waardoor je diep van binnen de behoefte hebt om meer vrijheid voor je zelf op te eisen. Je wilt het beeld dat mensen van je door de jaren heen gevormd hebben, omgooien. Je durft wat en wilt meer van je zelf laten zien. Aan de andere kant – tot 5 oktober 2012 als Saturnus de Schorpioen binnenloopt – staat Saturnus tegenover je zonneteken in Weegschaal – en in het huis van relaties. Hoe kun je de vrijheid krijgen waar je zo naar hunkert, zonder grote brokstukken in je (intiemste) relaties te maken? Dit is DE grote uitdaging van 2012. Steeds opnieuw komen jouw eigen wensen in botsing met je omgeving. Je zult steeds de balans moeten vinden tussen je eigen wil en een prettige samenwerking met anderen.

Ram Jaarhoroscoop 2012: Door de spanning op allerlei fronten zul je diep in je zelf moeten graven. Dit leidt tot groei. Je leert veel over jezelf, over je eigen krachten, maar ook over je eigen valkuilen. Saturnus in oppositie schaft inzicht in aspekten van je karakter die tot nu toe onderbelicht waren. Je leert het meest door je interactie met anderen.

Ram Jaarhoroscoop 2012: Ook op het gebied van werk lijkt er heel wat te gaan gebeuren in 2012. Pluto is behoorlijk aktief vanuit het 10e, huis van werk en sociaal maatschappelijke positie. Sommige veranderingen zul je waarschijnlijk niet eens zelf in handen hebben. Dit jaar maakt Uranus twee van de in totaal zeven vierkanten met Pluto, op 24 juni, en op 19 september. Uranus en Pluto zijn transpersoonlijke planeten en duiden dus op diepe sociale omwentelingen en crisis in het collectief. Je zou misschien het slachtoffer kunnen worden van de bezuinigingen. Pluto heeft met transformatie te maken – dus mocht je je baan in 2012 verliezen – wordt dit misschien een geluk bij een ongeluk. Een deur gaat dicht en een ander gaat open. Uranus nu in je eigen teken -maakt je bijzonder vindingrijk. In 2012 verwacht het onverwachte Ram!

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Ram Jaarhoroscoop 2012: Verwacht het onverwachte…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *