Schorpioen Jaarhoroscoop 2012: Je dromen in daden omzetten..

Schorpioen Jaarhoroscoop 2012: Dit jaar zou een grote omwenteling kunnen inhouden. Dit heeft alles te maken met de overgang van twee planeten: Saturnus die op 5 oktober je eigen teken binnenloopt en Neptunus die op 3 februari zijn definitieve entree maakt in het teken Vissen. Saturnus in Schorpioen zou je als een soort ‘reality check’ kunnen zien. Op zijn best is Schorpioen diepgravend en gericht op het erkennen en overwinnen van de eigen instincten en zwakheden, Saturnus in Schorpioen zorgt ervoor dat de onderste steen naar boven gehaald wordt. Het effect? Ver reikende veranderingen: de schorpioen neemt zichzelf serieus en anderen doen dat ook.

Schorpioen Jaarhoroscoop 2012: Eigenlijk zou je 2012 in twee kunnen delen. De periode tot juni – waarin Jupiter in oppositie staat met de Zon – wordt gekenmerkt door een grote optimism, gekoppeld met de noodzaak om de eigen grenzen te leren kennen. Zeker wat je relaties (zowel in de liefde als zakelijk) betreft – maak je mooie kansen.

Schorpioen jaarhoroscoop 2012: Tot oktober, staat Saturnus in het 12e huis gebied van je horoscoop. Hierdoor krijg je het gevoel dat een periode van je leven wordt afgesloten. Je wordt scherp bewust van de consekwenties van de keuzes die je in je leven gemaakt heeft. Enige spijt behoort tot de mogelijkheden. Gebruik deze tijd om geestelijk orde op zaken te krijgen. Zie het als een periode van innerlijke voorbereiding. Door de juiste aktie te ondermen – spijt te betuigen bijvoorbeeld – kun je van een spirituele ballast bevrijd worden.

Schorpioen Jaarhoroscoop 2012: Op 11 oktober maakt Neptunus in Vissen een mooie driehoek met Saturnus in Schorpioen – waardoor zowel creatieve als zakelijke ondernemingen vorm kunnen krijgen. Je voorstellingsvermogen is groot – en gekoppeld met de zelfdiscipline van Saturnus in je eigen teken – krijg je de kans om je dromen in daden om te zetten. Neptunus is behoorlijk aktief vanuit 5e huis – waardoor je meer waardering krijgt voor muziek, kunst en cultuur. Het is wel belangrijk met Neptunus in 5 om niet te goed gelovig te zijn – zeker wat investeringen betreft. Je wilt wel risico’s nemen – maar Neptunus maakt de dingen graag mooier dan ze in werkelijkheid zijn.

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Schorpioen Jaarhoroscoop 2012: Je dromen in daden omzetten..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *