Steenbok Jaarhoroscoop 2012: wisselende stemmingen..

Steenbok Jaarhoroscoop 2012: Ook voor de Steenbok lijkt het jaar 2012 zich in twee delen te splitsen. Tot juni zorgt Jupiter in Stier voor geluk en materieël welzijn. Kinderen en creatieve ondernemingen staan onder gunstige gesternte. Je kunt echt genieten van wat je kinderen doen. Maar je hebt in 2012 niet alleen met Jupiter te maken.  Momenten van grote optimisme kunnen worden afgewisseld met momenten van diepe innerlijke onzekerheid. Saturnus in Weegschaal werpt een lange schaduw – en zeker op het gebied van werk en maatschappelijke positie – kun je met enige tegenslagen geconfronteerd worden. Je kunt behoorlijk veel last hebben van wisselende stemmingen. Het is vooral belangrijk dat je bewust wordt van het feit dat de ervaring van zowel sucess als tegenslagen nodig zijn voor je eigen groei. De ware Steenbok kan genieten van de obstakels die hij/zij overwonnen heeft. Zie alles wat in 2012 je pad kruist, als een kans om te groeien en te leren.

Steenbok jaarhoroscoop 2012: Je heerser Saturnus blijft in Weegschaal tot 5 oktober 2012. Het is belangrijk nu dat je goed overwogen keuzes maakt. Pluto in je eigen teken – staat op 24 juni en 19 september in spanningsaspect met Uranus in het 4e huis van je horoscoop. Het is mogelijk dat je niet altijd bewust bent van hoe krachtig je bij anderen over kunt komen. Je wil is sterk – en je kunt zelfs bereid zijn om je  huiselijke leven omver te gooien – om de veranderingen die je naar hunkert tot stand te brengen. Door bewust te zijn van je eigen innerlijke behoeftes – kun je goede bliksemafleiders zoeken. Neem op tijd de juiste maatregelen om je innerlijke spanning te verminderen.

Steenbok Jaarhoroscoop 2012: Op 5 oktober als Saturnus naar de Schorpioen verhuist – rond je een belangrijke levensfase af. Dit is de laatste vierkant in je eigen Zon/Saturnus cyclus – die begon toen Saturnus in de Steenbok stond in 1988/89. Hoe je met deze vierkant bent omgegaan – de lessen die je over jezelf geleerd hebt – zullen van groot betekenis zijn bij de volgende Zon/Saturnus conjunctie in 2017.

Steenbok Jaarhoroscoop 2012: Neptunus in Vissen driehoek Saturnus in Schorpioen (11 oktober) – in combinatie met Saturnus sextiel Pluto op 27 december 2012geven aan dat als je uitdagingen aangaan – je veel beter in staat zult zijn je ambities te realiseren.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012. Bookmark de permalink.

9 Reacties op Steenbok Jaarhoroscoop 2012: wisselende stemmingen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *