Stier jaarhoroscoop 2012: Lekker liften op de energie van Jupiter

Stier jaarhoroscoop 2012: Eindelijk mag je gaan liften op de heerlijke energie van Jupiter in je eigen teken. Tussen aug. en dec. 2011 – stond Jupiter retrograde in Stier  waardoor jouw plannen gedwarsboomd waren. Steeds kwam er iets in de weg van je geluk te staan. Sinds 1e kerstdag loopt Jupiter vooruit dus heb nu vertrouwen, trek je stoute schoenen en maak je dromen waar.

Stier jaarhoroscoop 2012: Op allerlei fronten zijn de tweede en derde week van maart 2012 bijzonder interessant. Venus is dan conjunct met Jupiter in Stier en in driehoek met Pluto. Succes, een financieële meevaller, een nieuwe werkgever, een tijd van intens geluk? Mars -nog altijd in Maagd – doet ook aan mee, zodat er een grote driehoek gevormd wordt. In deze periode staan liefde en romance ook onder gunstige sterren. Je kunt nu keihard werken in de wetenschap dat je inspanning rijkelijk beloond zal worden.

Stier jaarhoroscoop 2012: Op 11 juni verlaat Jupiter je eigen teken, en op 5 oktober maakt Saturnus zijn intrede in het teken Schorpioen. Hierdoor wordt je misschien wat serieuzer. Schorpioen eist aandacht en nu wel op het gebied van relaties en samenwerking. Stier is een vaste teken – evenals Schorpioen – dus al ben je (of je partner) scherp bewust van de dingen die niet goed gaan, kost het jullie toch veel moeite om veranderingen door te voeren.

Stier jaarhoroscoop 2012: In de eerste twee weken van oktober, eisen zakelijke transacties, of geld kwesties veel aandacht. Lees de kleine letters.

Stier jaarhoroscoop 2012: Dit is een jaar met sterke ondertonen. Uranus in transit door 12e – daagt je uit om bewust te worden van je eigen behoefte om vrijheid. Stier kan te gehecht zijn aan de materie en aan zekerheid, en dit gaat dikwijls ten koste van je vrijheid.

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Stier jaarhoroscoop 2012: Lekker liften op de energie van Jupiter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *