Tweeling jaarhoroscoop 2012: Voor alles open maar met beide benen op de grond

Tweeling jaarhoroscoop 2012: Tweeling ziet de waarde van het investeren in  sociale contacten. Terwijl anderen in al dat geklets enkel maar een vorm van tijdvedrijf zien – weet de Tweeling precies hoe belangrijk een goede network kan zijn. Uranus in transit door jouw 11e huis – brengt ‘opportunities” kansen – via anderen. Je staat in een sterke positie om profijt te hebben van de netwerken die je opgebouwd hebt. Dit zal zeker blijken als Jupiter je eigen teken binnenloopt op 11 juni 2012. Crisis? Welke crisis? Als er problemen zijn, weet de Tweeling als geen ander zich in een goede positie te manoeuvreren. Beweegelijkheid betekent soepel in denken en handelen. Zwart en wit bestaan niet – alles is relatief. Welkom in de Tweelingen wereld!

Tweeling jaarhoroscoop 2012: Op 3 februari maakt Neptunus zijn definitieve intrede in het teken Vissen en kan van invloed zijn op je werk en beroep. Tijd om je van je creatieve kant te laten zien. Je blijkt erg goed in multi-tasking te zijn: je bent een ware duizendpoot. Een vaste baan trekt je misschien dit jaar minder aan. Werk (of opleidingen) op het gebied van film, mode, fotografie, schoonheidspecialist, de communicatie, muziek, trekken wel aan.

Tweeling jaarhoroscoop 2012: Met Uranus in vierkant met Pluto in 2012 – komt ook  de Tweeling grote uitdagingen tegen. Angst en onzekerheden – o.a. met betrekking tot hoe je jezelf presenteert in groepen moet overwonnen worden. Een jaar waarin je ook profijt zou kunnen hebben van groepsprocessen in het algemeen, groepstherapie bijvoorbeeld.

Tweeling jaarhoroscoop 2012: Op 11 juni komt Jupiter in je eigen teken te staan, en dit geeft een positieve kleur aan de tweede helft van 2012. Je zelfvertrouwen neemt toe, evenals je bereidheid om bepaalde risico’s te nemen. Jupiter heeft met optimisme te maken en als heerser van jouw huis van relaties, heeft Jupiter ook met romance en partnerships te maken.  Het enige nadeel van Jupiter in Tweeling is dat je misschien te veel keuzes hebt…Saturnus staat ook nog in Weegschaal tot 5 oktober. Dit maakt de periode juli t/m september een zeer interessante periode voor je. Enerzijds sta je voor alles open – anderzijds sta je met beide benen op de grond.

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *