Weegschaal Jaarhoroscoop 2012: tijd voor andere soorten relaties

Weegschaal jaarhoroscoop 2012: Op 7 februari begint Saturnus retrograde door jouw teken te lopen: Saturnus zal tot 5 oktober 2012 in Weegschaal blijven. Saturnus in je eigen teken heeft met het thema verantwoordelijkheid te maken en omdat Saturnus heerst over huizen vier en vijf –  kan dit met kinderen of met een thuis situatie te maken hebben.  Je doel bereiken vergt veel inzet en geduld. Saturnus is een meester in frustraties oproepen. Net op het moment dat je denkt alles klaar te hebben – komt er iets op de proppen waardoor alles herzien moet worden. Het is dertig jaar geleden sinds Saturnus voor het laatst in Weegschaal stond. Jouw oordeel wordt nu op de proef gesteld. Probeer beproevingen met humor en een goede wil tegemoet te gaan. In zo’n periode valt er heel veel over jezelf te leren. Je kunt aan respect winnen als je laat zien dat je goed met alle extra verantwoordelkheid om kunt gaan.

Weegschaal jaarhoroscoop 2012: Uranus begint nu het 7e huis van relaties te aktiveren – en relaties zijn een heel belangrijke gegeven voor de Weegschaal. Het is een tijd om open te staan voor andere soorten relaties – en minder oog te hebben voor wat anderen van je relatie keuze denken. Deze stand van Uranus gaat dikwijls gepaard met relaties met veel oudere of juist veel jongere partners. Verliefd worden op iemand vanuit een ander kultuur behoort ook tot de mogelijkheden. Hoe dan ook heb je een veel grotere behoefte aan vrijheid. Relaties die je de ruimte geven om je eigen ding te doen hebben een veel groter kans op slagen.

Weegschaal Jaarhoroscoop 2012: Vanaf 11 juni komt Jupiter in Tweeling te staan – in het 9e huis van reizen, studie, filosofie en religie. Je interesse in deze zaken neemt toe. Je probeert in alles de ‘big picture’ te zien. Je krijgt misschien een antwoord op de belangrijke levensvragen waarmee je geworsteld hebt. Je levensfilosofie wordt helder – en in combinatie met Saturnus in Weegschaal – kun je belangrijke veranderingen in je levenstyle aanbrengen. Je hebt gewoon veel meer zelfdiscipline dan in het verleden.

Weegschaal jaarhoroscoop 2012: In 2012 – is het belangrijk dat je accepteert dat bepaalde basisbehoeften veranderd zijn. Pluto loopt nu door jouw 4e huis – en raakt Uranus in huis 7 aan. De buitenplaneten – duiden op zaken die we niet altijd zelf in de hand hebben – echter de hoekhuizen zijn zeer persoonlijk van karakter. Ik denk dat je weet wat je moet veranderen – en 2012 is een jaar waarin de planeten je zullen ondersteunen om je persoonlijke doelen te verwezenlijken.

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *