Vissen jaarhoroscoop 2012:

Vissen jaarhoroscoop 2012: Op 3 februari maakt Neptunus zijn definitieve entree in het teken Vissen – waar hij zal blijven tot 2026. Dit is een lang verblijf – en hoe sterk zijn subtiele invloed op een bepaalde tijd is – zal sterk afhangen van de geboorte datum – en de plaatsing van andere planeten in het teken Vissen. Wat Neptunus doet – is je leven als het ware in de ‘week zetten’, verschillende aspecten en kanten van je leven krijgen de kans om op elkaar in te werken. Wat je ondergaat is een louteringsproces. Scherpe contours worden zacht. Neptunus maakt open, sensitief maar ook kunstzinnig. Je reageert meer op geluid, kleur en sfeer. De verbondendheid met en sympathie voor anderen neemt toe. Je staat aan de bres van een unieke periode waarin je beter je eigen ziel zal leren kennen.

Vissen jaarhoroscoop 2012: Op 13 maart is de heerser van je horoscoop Jupiter in driehoek met Pluto – waardoor je de kans krijgt een aantal van je maatschappelijke ambities te realiseren. Groepsprocessen staan dan onder gunstige sterren – en je bent in staat om indruk op anderen te maken. Dit is een goede tijd om te solliciteren.

Vissen jaarhoroscoop 2012: Op 11 juni komt Jupiter in het 4e huis van je horoscoop te staan, en legt de focus op een situatie thuis. Indien je verhuis plannen hebt – zou de tweede helft van 2012 een goede tijd zijn om ze te realiseren. Echter Jupiter heeft altijd met geluk te maken. Je kunt enorm van je gezin genieten in 2012. Misschien vind je het ook interessant om meer over je eigen familie boom te weten. Onzderzoek naar het eigen verleden behoort ook tot de mogelijkheden.

Vissen jaarhoroscoop 2012: De aanwezigheid van Chiron in je eigen teken – daagt je ook in 2012 uit om bepaalde risico’s te nemen. Durf nieuwe wegen in te slaan en volg je innerlijke stem. Chiron richt zich op de hele persoonlijkheid en kan op onverwachte manieren je belangrijke levenslessen leren.

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012 en getagd, , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Vissen jaarhoroscoop 2012:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *