Waterman jaarhoroscoop 2012: voor de Waterman een transformatief jaar

Waterman jaarhoroscoop 2012: Tot 5 oktober 2012 staat Saturnus, heerser van de Waterman Zon, in Weegschaal in het 9e (huis van reizen, filosofie, studie, en religie). Saturnus heeft o.a. met struktuur te maken, en biedt je nu de kans om je leven zodanig te veranderen dat het helemaal overeenkomt met je eigen unieke visie. Je hebt meer zelfdiscipline, waardoor je in staat bent niet alleen om je doelen duidelijk op te stellen, maar om ze ook na te leven. Het is belangrijk dat je jezelf niet in kleinigheden verliest. Houd dit jaar steeds ’the big picture’ voor ogen. Weet waar je heen gaat en werk er naar toe!

Waterman jaarhoroscoop 2012: Aan het einde van het jaar – maakt Saturnus twee hele mooie aspecten: op 11 oktober staat hij in driehoek met Neptunus, en op 27 december in sextiel met Pluto. Neptunus heeft met visie en voorbeeldingsvermogen te maken, terwijl Pluto over diep gewortelde psychologische veranderingen gaat. Waterman – bereid je voor. Als 2012 begint, ben je nog een rups.. reken erop, 2012 wordt een transformatief jaar.

Waterman jaarhoroscoop 2012: Op 11 juni als Jupiter de overstap naar Tweeling maakt – breekt er een heel creatieve periode aan. Je ontdekt nieuwe talenten en bent heel speels. Je sociaal leven gaat vooruit en je leven bruist van de romantiek.  Je hebt meer zelfvertrouwen – en dit mag je nu ook uitstralen.

Waterman jaarhoroscoop 2012: De Uranus/Pluto vierkanten – waarvan er twee in 2012 plaatsvinden (24 juni en 19 september) – vallen in jouw huizen 12 (Pluto) en 3 (Uranus). Je zult moeite hebben om de reactie van sommige mensen op je ideeën te begrijpen of te accepteren. Je voelt een ondertoon in de kritiek van anderen – aan jouw de taak om uit te zoeken wat deze ondertoon is – en waarom het je zo raakt. Je eigen onzekerheden zelf onder ogen zien – maakt je minder kwetsbaar – en ondersteunt de veranderingsproces waar je momenteel in zit.

Wil je meer weten over 2012?

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012 en getagd, . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Waterman jaarhoroscoop 2012: voor de Waterman een transformatief jaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *