Week horoscoop: deze volle maan daagt uit, biedt aan, en maakt mogelijk..

Week horoscoop: De volle maan in Kreeft/Steenbok biedt een mooie kans voor reflectie zowel m.b.t. maatschappelijke ambities als tot de innerlijke drijfveren. De maan vraagt, wat heb je nodig om veilig en comfortabel te voelen? Aan de Zon de taak om dit te realiseren. Saturnus in Weegschaal- heerser van de Zon staat haaks op de Zon/Maan oppositie – waardoor er sprake kan zijn van een bepaalde drukte of zorg. Saturnus dwingt af – en de Steenbok Zon weet dat keuzes onvermijdelijk zijn. Niets doen onder deze volle maan is geen optie. Mars in Maagd – ondersteund door heerser Mercurius in Steenbok – maakt nieuwe strukturen zowel denk als bespreekbaar. Deze volle maan daagt uit, biedt aan, en maakt mogelijk – met een voorwaarde: doen!! Het is echter niet zo dat plannen die nu gesmeden worden over een nacht ijs realiseerbaar zijn. Kijk naar Saturnus. Vlak voor de volgende volle maan – op 7 februari – gaat Saturnus retrograde lopen. De Zon staat dan in Waterman – een nog altijd door Saturnus beheerde teken. Saturnus retrograde test zowel de haalbaarheid van de plan als de kracht en doorzettingsvermogen van de uitvoerder. Pas als Saturnus direkt loopt op 25 juni – wordt duidelijk  waar je je precies in het proces bevindt.

Week horoscoop: Venus in Waterman is bijna te mooi om waar te zijn.  Op vrijdag staat zij niet alleen in wederzijdse receptie en in driehoek met Saturnus – maar ook conjunct met Neptunus. Dit wordt in ieder geval geen ongelukkige vrijdag 13e. Dit wordt een uitstekende week om met anderen samen te werken. Maatschappelijke of humanitaire doeleinden staan in het nieuws – evenals kunst en cultuur. Wat relaties betreft – geen zwevergie toestanden – enorm verliefd maar dan wel met beide benen op de grond.

Week horoscoop: Nog bijzonder aan deze week horoscoop is de conjunctie – eveneens op vrijdag 13e – van Mercurius met Pluto. Dit stand geeft grote overtuigingskracht en ook de behoefte om diep door het stof te gaan. Geestelijke kracht wordt gecombineerd met belangstelling voor het verborgene. Pluto trekt Mercurius de onderwereld binnen – om terug te keren met een rijkdom aan nieuwe ideeën.

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway,DFAstrolS, QHP, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Week horoscoop: deze volle maan daagt uit, biedt aan, en maakt mogelijk..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *