Jeffrey Wolf Green: Pluto deel II, De evolutie van de ziel door relaties

Het boek – ‘Pluto deel II: De evolutie van de ziel door relaties‘ (in het engels verschenen in  1997 !)  is eindelijk in het Nederlands vertaald dankzij Uitgeverij Hajefa in Zoetermeer. Kenners van Jeffrey Wolf Green’s eerste boek over Pluto’s rol in reincarnatie en de evolutie van de ziel – zullen zich met vol plezier op deze nieuwe vertaling (door Anna van Dam) storten. Jeffrey Wolf Green biedt geen gemakkelijk leerstof aan – maar zijn werk is zeer leerrijk. De verschillende type relaties die Green onderscheidt zijn heel herkenbaar – maar de manier waarop hij de betekenis uitdiept van bijvoorbeeld de relatie planeten Venus en Mars in de tekens – is uniek en origineel. Green werpt een licht op zowel de karma van de individu als de keuzes in relaties. Pluto’s rol in de synastrie en de composiet horoscoop geeft veel stof om over na te denken. Het boek: ‘Jeffrey Wolf Green: Pluto deel II, De evolutie van de ziel door relaties‘, is te bestellen online bij Uitgeverij Hajefa, en is verkrijgbaar bij de betere esoterische boekenwinkels.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Jeffrey Wolf Green: Pluto deel II, De evolutie van de ziel door relaties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *