Week horoscoop: Geen excuus voor halfbakken werk…

Week horoscoop: Met de Zon in vierkant met Saturnus deze week, ligt de nadruk wederom op het thema verantwoordelijkheid. Dit geldt niet alleen voor individuen, maar ook voor ieder die met autoriteit belast is. Saturnus is niet zo vergevingsgezind als Jupiter – misschien is dit ook de reden dat het juist nu heel moeilijk is om keuzes te maken. Zon in Steenbok maakt ambitieus en prestatie gericht, die wil het echt goed doen. Saturnus in Weegschaal wil graag zijn oordeel geven en halfbakken werk wordt niet getolereerd. Dit leidt tot een merkwaardige resultaat, terwijl de vierkant actie vereist, de contact tussen deze twee belangrijke planeten, is terughoudend en voorzichtig. Je moet nu juist durven doen – en bereid zijn de consekwenties te aanvarden. Geen excuses !! Op vrijdag maakt de Zon de overstap naar het lucht teken Waterman. Zon en Saturnus beide in dezelfde element biedt de gelegenheid voor een goede samenwerking: team spirit bloeit op.

Week horoscoop: Venus staat prachtig bij in Vissen, zacht, liefdevol, dromerig – en mooi in aspect met Jupiter. De wederzijdse receptie tussen Jupiter/Stier – Venus/Vissen – maakt dit een van de meest romantische perioden van het hele jaar. De vonk kan overslaan op donderdag – als de Maan in Boogschutter – Venus tot aktie aanzet.

Week horoscoop: Op zondag staat de Zon in vierkant met Jupiter. Dit neigt naar exces, grensoverschrijdend gedrag, en de verleiding om beloftes te doen die later moeilijk waar te maken zijn. Om de beste uit deze combinatie van planteten te krijgen, doe iets aktie gericht: sporten, hardlopen, zwemmen…. Maar ook hierin is het belangrijk om de eigen grenzen te waken.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Week horoscoop: Geen excuus voor halfbakken werk…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *