Week horoscoop: Nieuwe Maan in Waterman en verplicht naar een lachfilm..

Week horoscoop: De nieuwe Maan vandaag – in Waterman – legt de nadruk op onze sociale contacten en met name op onze eigen rol in onze vriendenkring. Waterman is weliswaar een sterk geïndividualiseerd teken, maar toch is de ware Waterman pas helemaal gelukkig in een groep met geesterverwanten.

Week horoscoop: De nieuwe maan luidt een nieuwe ronde in van nieuwe kansen. De maancyclus is misschien wel van korte duur – maar het is wel een heel belangrijke cyclus. We voelen ons ’thuis’ met de Maan en volgen haar bewegingen aan de nachthemel van nieuwe maan tot volle maan en terug. De Maan doet ons denken aan de natuurlijke cycli waar wij ook een onderdeel van zijn.

Week horoscoop: Dit bewust zijn van de  eigen plek/rol in een groep –  leidt tot meer zelfwaardering. Met vrienden ben je één van de club – en mensen voelen zich echt sterker als ze bij elkaar zijn. De Nieuwe Maan in Waterman staat voor solidariteit en gelijkheid – ook in het brede maatschappelijk context. Waar valt  deze nieuwe maan in je eigen horoscoop ? Vanuit dit –Waterman – huis kun je een eigen unieke bijdrage ontwikkelen en met anderen delen.

Week horoscoop: Dinsdag gaat Mars retrograde lopen – waardoor een deel van onze energie naar binnen gericht wordt. Dit kan een uitstekende tijd zijn voor een innerlijke schoonmaak! Schadelijke stoffen – Mars – kunnen nu uit het systeem geëlimineerd worden. Tevens, Maagd heerst over de darmen – en Mars heeft met infectie kiemen te maken. Overgevoeligheid is ook een woord dat bij mij opkomt. Dit is absoluut geen goede periode voor binnenvreters – die nu last van opgekropte boosheid kunnen hebben. Maagd heeft met zuiverheid te maken – dus wees alert van wat er zowel in je lichaam als in je geest gebeurt. Het opsporen van negatieve gedachten is misschien ook een onderdeel van dit proces.

Week horoscoop: Vrijdag staat de Maan in Vissen in oppositie met retrograde Mars in Maagd – tegelijkertijd staat  Mercurius in vierkant met Saturnus. Een emotionele, sensitieve Maan voelt zich gauw bekritiseerd. Mercurius neigt ook alles te serieus te nemen. Dus dit weekend, verplicht naar een lachfilm. Vermijd doemdenken. Men lijdt het meest, enz enz enz.

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, maanfasen en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Week horoscoop: Nieuwe Maan in Waterman en verplicht naar een lachfilm..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *