Week horoscoop: Neptunus in Waterman, Neptunus in Vissen en spanning in de relationele sfeer

Week horoscoop: Deze week na een verblijf van bijna 14 jaar breekt Neptunus zijn relatie met de Waterman. Misschien is het iets te vroeg om over de trends te spreken en helemaal gek om één planeet van de rest te isoleren …. maar toch… een voorbeeld is nooit mis.

Week horoscoop: In 1998 – toen Neptunus zijn rit door de Waterman begon – stond het internet  in de kinderschoenen. Nu weet iedereen wat de termen ‘virutal reality’ en ‘cyberspace’ betekenen – twee uitgesproken Neptuniaans concepten vind ik. Cyberspace heeft iets grenzeloos en mensen kunnen zich voordoen op een andere manier dan in de reeële wereld. Het is eenvoudig om een internet identiteit te creeën die heel ver van de werkelijkheid afstaat. Waterman is enerzijds een sterk individualistische persoonlijkheid – maar anderzijds als luchtteken heeft Waterman anderen nodig: de echte Waterman wordt pas gelukkig als hij een groep gelijkgezinde individuen om zich heen heeft. Daarom is de rol van Neptunus in Waterman in het ontstaan van de sociale media sites  – zeker in sites zoals YouTube die op visueel materie gebaseerd zijn – onmiskenbaar. Wat we tevens ook in de laatste jaren gezien hebben is een enorme belangstelling voor on-line fantasy gaming vooral onder jongeren. Er is zelf sprake van game verslaving, wat de inbreng van Neptunus verder onderstreept.

Week horoscoop: Voor de ingres horoscoop – Neptunus in Vissen – verwijs ik jullie naar deze post van april 2011 . Het verschil met toen en 3 februari – is dat Neptunus nu zijn definitieve intrede maakt. Nu komt het serieuze werk! Vissen is diffuus, ongrijpbaar, onpeilbaar. Indien Waterman rechtlijnig en vastbehoudend is – is Vissen glibberig, beinvloedbaar en buigzaam. Vissen is soepel, intelligent maar kan absoluut koelbloedig zijn.

Week horoscoop: Op donderdag staat een verhoogde Venus in Vissen in oppositie met een wel erg kieskeurige Mars in Maagd. Venus staat niet open voor achtelijke kritiek (Mars is retrograde niet vergeten – waardoor issues uit het verleden weer de kop doen opsteken). Venus wil graag op handen gedragen worden, wil bemind worden- terwijl Mars nog bezig is met het verleden uitpluizen. Deze twee hebben een vakantie nodig – maar niet deze week. Twee planeten in oppositie zien elkaar – maar hebben ideeën en opvattingen die ver uit elkaar liggen. Het is beter deze week om de strijd niet aan te gaan – zeker waar het om concepten en denkbeelden gaat. Probeer ook vraagstukken die betrekking hebben op het romantieke, emotionele, sexuele verleden, nu met rust te laten. Focus op de hier en nu. Kort gezegd: In de relationele sfeer: spanning die irritaties oproepen en die veel geduld vraagt. 

Week horoscoop: Voor mensen die MEER over Neptunus in Vissen willen weten -op zondag 11 maart geef ik een middag workshop in Amsterdam. Geef je tijdig op er is maximaal ruimte voor 9 personen. Je kunt je opgeven door te mailen naar: hathway77@hotmail.com

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Week horoscoop: Neptunus in Waterman, Neptunus in Vissen en spanning in de relationele sfeer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *