Prins Friso: Te veel Jupiter in de lucht ?

Week horoscoop: Ik kwam laat op zaterdag middag te horen over het ongeluk van  Prins Friso. Bijna vanzelfsprekend – ben ik naar zijn horoscoop gaan kijken – opzoek naar……Wat zoek je op dat moment???

Verbindingspunten tussen de horoscoop van de Prins en de hemel ? Een verklaring voor wat er gebeurd is? Een bevestiging dat astrologie werkt?? Dit terwijl ik weet dat er tientallen andere uitingsmogelijkheden voor de planeten zijn. Een astrologie die zwaart/wit is en die vanuit gaat dat “dit betekent dat”- wie zou daarmee kunnen of willen leven?? Maar een astrologie die geen enkel leiddraad kan geven – is ook niet wenselijk.

Ik heb vanochtend mijn vorige week horoscoop opnieuw bekeken. Over Neptunus met Mercurius schreef ik:  “Echter Neptunus heeft ook o.a. met glamour, Hollywood glitz, de paparazzi te maken. Onsmakelijke photo’s, roddelbalden, enz.” Toen dacht ik aan Rupert Murdoch – nu denk ik aan de NRC Handelsblad wiens artikel over de medische toestand van de Prins veel stof deed opwaaien.

Voor vrijdag – de dag van het ongeluk zelf schreef ik het volgende:

‘De verbinding met ‘het zelf’ wordt hierdoor extra versterkt. Er is een wederzijdse receptie tussen Jupiter in Stier en de Maan in Boogschutter die ook heel bruikbaar is – en we mogen niet vergeten dat de Noord Knoop v.d. Maan ook in Boogschutter staat. Tijd om de grenzen op te rukken,uit de eigen ‘comfort zone’ te treden en meer vertrouwen te hebben in de eigen capaciteiten. Kort hierop maakt de maan vanuit Steenbok een driehoek met Jupiter en daarna een conjunctie met Pluto wat samen alleen meer diepte aan het proces verleent. Steenbok is een aarde teken – en in staat om dingen te verankeren op een solide basis.’

Achteraf gezien – hing er misschien op vrijdag een teveel aan Jupiter in de lucht, een teveel aan zelf-vertrouwen – waardoor de Prins onnodige risico’s nam door te skiën buiten de pistes. De horoscopen – binnen wiel geboorte horoscoop, midden wiel progressieve horoscoop, buitenwiel het ongeluk.

 

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Prins Friso: Te veel Jupiter in de lucht ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *