Week horoscoop: Tel tot tien en ontspan je

Week horoscoop: De sextiel is een aspect die onder bepaalde voorwaarden mogelijkheden schept. Een sextiel eist aktie. Om het potentieël te realiseren, moet je er zelf iets voor doen. De Zon in sextiel met Pluto vandaag laat de potentie zien om macht en invloed goed te hanteren. Dit is een uitstekende tijd om een transformatie proces te starten of te ondergaan. Dit kan van alles betekenen – van een fitness programma beginnen – tot je belasting papieren op orde brengen. Je weet dat je je veel beter zal voelen als dat allemaal gedaan is. Maar niet uitstellen – echt doen.

Week horoscoop: Op woensdag – staat de Zon in vierkant met de maansknopen. Zon in Vissen is sociaal – en de thema van ontmoetingen wordt ook benadrukt door de maansknoop in Boogschutter. Een goede tijd voor networking.

Week horoscoop: Naarmate de week vordert stijgt de spanning en de ongemak. Vanaf donderdag komt Venus steeds meer onder de invloed van Saturnus te staan: krimp, krimp en nog meer krimp. Venus mag haar schoonheid alleen onder strenge voorwaarden laten zien. Er hangt frustratie in de lucht. De passie, energie en onbevangenheid van Venus in Ram – krijgt het zwaar te verduren. De oppositie is exact op zondag.

Week horoscoop: Op zaterdag staat de Maan eerst in sextiel met Jupiter en daarna in oppositie met Pluto. De emoties borrelen op – maar worden door Pluto opgevangen. Er heerst weer zo’n crisissfeer. Dit komt mede door de oppositie – ook op zaterdag – tussen de Zon in Vissen en de retrograde Mars in Maagd. Dit kan echt op agressie duiden – mijn advies is simpel: ga weg uit de situatie. Onder deze planetaire cocktail – is het zaak om niet plotseling in aktie te komen, geen snelle conclusies te trekken. Tel tot tien – en ontspan je. Het recept voor geluk- zeker in de tweede helft van deze week –  lijkt te zijn, ontspannen, ontspannen en nog meer ontspannen…

Week horoscoop: De Zon staat nu in Vissen. De behoefte om je gelijk te halen druist in tegen de principe van Vissen. De ware Vis is een meester/meesteres in het los laten en in het inzien dat de dingen soms gaan zoals ze gaan. Niet alles moet of kan door de wilskracht op gang gebracht worden.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Week horoscoop: Tel tot tien en ontspan je

 1. Gala zegt:

  Even “spelen” met de planeten! Pluto in Steenbok wil een droompje van onze Vissenzon wel in
  vervulling doen gaan. Hij legt de bodem voor ons verhaaltje.
  Venus in Ram oppositie Saturnus in weegschaal vindt het wel spannend om pikant te reageren op
  een smsje van een oude geliefde. Mars in Maagd alhoewel retro wil daar wel werk van maken de oppositie
  die hij maakt de de Vissenzon stemt hem romantisch. Soms moet je eens dingen out of the box doen
  schijnt de Maansknoop in Boogschutter ons toe te fluisteren. En hoe vreemd is een oude geliefde!?
  Mercurius in Vissen is ook al in een romantische bui, bespreekt met Jupiter in Stier dat zou wel eens
  een echt buitenkansje zou kunnen worden! Een hapje een drankje en als het even kan grenzen verleggen!
  Uranus in Ram roept spannend ik zie technisch geen problemen, eindelijk verlossing van de sleur.
  De Maan in Stier, tweelingen en kreeft, wikt en weegt voelt er wel wat voor maar denkt daar krijg ik
  problemen mee. Dat wordt hommelus, als het uitkomt is het huis te klein.
  Maar Neptunus op 0 graden Vissen zingt Alleluja, Halleluja wat maakt iedereen zich toch druk om
  zijn ze allemaal niet EEN? Liefde dat is AL wat telt…

 2. Lenie zegt:

  Ik krijg er al zin in, waar zal ik mijn pijlen eens op richten?
  De Maan maakt een driehoek naar Neptunus en een sextiel naar Pluto
  Mercurius staat bovenop mijn Zon en Mars en Venus maakt een sextiel naar Uranus.
  Ik kijk eens naar buiten, het is TE stil daar. Iedereen is naar het werk. Waar zit het dan? Ik ga onder de douche, trek wat leuks aan, maak me op en erop uit. Wie weet ………..

 3. Paul zegt:

  Ik ga vrijdag naar Texel mijn schoon ouders bezoeken dat wordt alleen maar ontspannen dan. heerlijk!

 4. Elizabeth Hathway zegt:

  Lucky You Paul. Texel … heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *