Astrologische Conferentie voor het Bedrijfsleven: tijd om buiten de doos te denken

De tijd is rijp om buiten de doos te denken. Met de 2e Astrologische Conferentie voor het Bedrijfsleven (op 25 april 2012) speelt de Astrologische Vakvereninging Nederland (de AVN) op slimme wijze in op de toenemende belangstelling voor astrologie vanuit het bedrijfsleven.  Indien je nieuwsgierig bent naar wat astrologie is, en een idee wilt hebben van wat het voor jouw kan beteken, is dit een goede gelegenheid om astrologie ‘uit te proberen.’

“Wanneer is de beste tijd om nieuwe klanten te werven?” “Welke obstakels staan groei in de weg?” “Wat is mijn kracht?” Dit zijn alleen maar voorbeelden van de soort vragen die u aan een astroloog kan stellen.

De Conferentie is bedoeld voor leidinggevenden en werknemers uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid (niet voor astrologen).

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Astrologische Conferentie voor het Bedrijfsleven: tijd om buiten de doos te denken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *