Astrologieblog jarig, Japan, Tsunami

 

Wat vliegt de tijd voorbij…Het is nu precies een jaar sinds ik astrologieblog online zette en dit viel exact samen met de tsunami in Japan. Dit lijkt mij een goed moment om terug te kijken. Hier op een rij de artikelen die ik over Japan, de Tsunami, en Fukushima geschreven heb. Elizabeth (om bij alle links te komen moet je op lees verder klikken)

Astrologieblog jarig: Horoscoop van de megabeving Japan
Astrologieblog jarig: Uranus in Ram, Kernreactor Fukishima ontploft
Astrologieblog jarig: Earthquate moved Japan: Uranus on the IC
Astrologieblog jarig: Full Moon Horoscope: Will the Waterbearer bring some relief to Fukishima?
Astrologieblog jarig: Uranus in Ram (de ingres horoscoop)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, Uranus in Ram en getagd, , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Astrologieblog jarig, Japan, Tsunami

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *