Week horoscoop:Grote driehoek – Venus moet de leiding nemen

Week horoscoop: Deze komende week vormen Venus, Jupiter, Mars en Pluto samen wat astrologen een grote driehoek noemen. Een grote driehoek versnelt de aktie in positieve maar soms ook in negatieve zin.. Er zitten namelijk geen obstakels op het pad (zoals bij de t-vierkant). De sleutel zit in de planeten zelf – en hoe goed ze met elkaar kunnen omgaan.

Week horoscoop: Met Venus zit het goed. Zij staat niet alleen in haar eigen teken – maar wordt nu door Jupiter bemind. Goed, beter, best… Stier is materialistisch en Venus weet waar zij van houdt. Mooie spullen willen kopen – maar het budget overschrijden. Jupiter – gaat graag de grens over. Oh… en plezier …  Venus in Stier houdt van luxe, luiheid, en plezier. En hier kan een valkuil zitten. Wie niets doet of onderneemt – te passief of afwachtend is – geeft gauw het initiatief uit handen. Mars en Pluto zijn gretig op zoek naar mooie kansen – ‘opportunities’ en wat Venus/Jupiter links laten liggen – rapen Mars en Pluto samen gretig op.

Week horoscoop: Een grote driehoek heeft veel potentie – maar dit is niet alleen maar zuiver positief zoals veel mensen geneigd zijn om te denken. Mars en Pluto lijken op elkaar – maar hun gezamenlijke energie kan Venus/Jupiter overrompelen. Mars en Pluto zijn beide ruw, grof zelfs, en willen pakken -desnoods door agressie – wat ze hebben willen. Venus is zachter en Jupiter (onder haar invloed) ook.

Week horoscoop: Het is belangrijk deze week om te weten – waar je eigen passie ligt. Wie zijn/haar zinnen duidelijk op iets gezet heeft, en gaat er met passie achter aan, grijpt niet naast de prijzen. Op zich heeft deze planetaire cocktail iets onoverwinnelijk omdat er zowel geestes en wilskracht in huis zit. Alleen Venus moet niet al te veel kansen krijgen in haar stoel achter over te leunen. Van alle planeten heeft zij de meest essentieele waarde – dus Venus moet de leiding nemen.

Week horoscoop: Er zou deze week een belangrijke rol voor Venus/Jupiter weggelegd kunnen worden als ‘vredesmaker’, zowel op het wereldtoneel – als binnen het gezin. Relaties (ook liefdesrelaties) kunnen nu onder druk staan. Venus zoekt verzoening – en Jupiter is rechtvaardig. Gezien de strijdlustige karakter van Mars en Pluto – kunnen we deze energie goed gebruiken.

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties, Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *