Mercurius Retrograde, de kleine ongemakken …!!

Het moest gebeuren. MOEST. Daar hebben we Mercurius retrograde voor. De saga begon een week geleden. Zoon lief liet zijn telefoon vallen – en het kan nu zijn losse geheugenkaart niet meer lezen. Okay. Toestel staat onder garantie, dus ik ga uiteindelijk met de reparatie dienst van studentenmobiel bellen (a la 45 ct. per minuut tot een maximaal van 22.50). Wat een schaande eigenlijk! Jammer. Dit toestel (een Blackberry) kon niet door hun gerepareerd worden. Maar nu begint de ellende pas ! Zo’n 15 minuten na het zinloos gesprek, wil mijn zoon naar school vertrekken, maar helaas kon hij zijn toestel nu helemaal niet vinden. “Bel je toestel?” Nee, want hij had hem al op tril-stand gezet. Mijn hemel wat een ramp. Een uur lang zoeken. Het hele huis hier is overhoop gehaald. Geen kussen die niet omver ging! Slotsom – telefoon niet te vinden. Ongeloofelijk. Hoe groot kan een huis soms lijken.

Er is een kleine troost … Dit tafereel zal zich ongetwijfeld in duizenden huishoudens plaatsvinden.. Ja ja.. de kleine ongemakken van Mercurius retrograde..

Hebben julli meer Mercurius retrograde verhalen?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

8 Reacties op Mercurius Retrograde, de kleine ongemakken …!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *