Het alleraller ergste Mercurius retrograde geval….

Mercurius retrograde: Dank jullie wel voor alle leuke anecdotes. Ja ja. Het houdt niet op. Er zijn twee nieuwe meldingen binnen, die m.i. echt een extra post rechtvaardigen. De eerste gaat over de treinstoring in Amsterdam op donderdag ochtend, die al het treinverkeer op CS stillegde. Jammer voor alle mensen die hoopte naar Schiphol te gaan  – want ook het treinverkeer naar Schiphol lag plat. Maar het alleraller ergste Mercurius retrograde geval (tot nu toe), gaat over een groep van driehonderd mensen in Denmark, die een email kregen van de Deense lotterijk waarin stond dat ze met hun lot drie mijlard euro hadden gewonnen. Het geluk was groot, de champage flessen waren al geopend… Helaas driekwartier later, kregen ze een nieuwe email, waarin stond het een vergissing was. Ze hadden geen van alle wat gewonnen!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Het alleraller ergste Mercurius retrograde geval….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *