Week horoscoop: Maan, Venus, Jupiter, Ruiken, Proeven, Genieten…

Week horoscoop: De lente is begonnen, en hoe!  Terwijl de zon volop schijnt, baden we ook onder de prachtige energie van de drievoudig conjunctie vandaag tussen Maan, Venus en Jupiter. Dit zijn drie benevolente, beschermende planeten in een van de meest ontspannen tekens, Stier. Zet alle sores van je af en probeer – NU al lezend – gewoon te genieten. Venus en Jupiter – die langer in Stier zullen blijven – hebben o.a. met rijkdom en succes te maken. De kassa rinkelt volop. Amsterdam wordt overladen met bezoekers. Gisteren op de maandelijkse ‘ pure markt‘ was er na 14.00 niet eens een kopje koffie meer te verkrijgen: uitverkocht! Ruiken, proeven, genieten.. zijn essentieële elementen van Venus, Maan, en Jupiter… in Stier

Week horoscoop: Ondertussen, terug in de reële wereld, schreeuwt de vierkant tussen Zon in Ram en Pluto in Steenbok niet alleen om aandacht maar ook om de macht zelf. Dit is een strijd van juwelste.  De lieve vrede wordt verstoord. Onthullingen, openbaringen, angsten, niets is heilig, alles kan worden blootgelegd. Hard tegen hard – winnaar neemt alles. Dit is energie waar je niet omheen kan lopen. Struisvolgel taktieken werken niet. Het enige wapen in een Pluto strijd is oprechtheid, eerlijkheid, en een bereidheid om desnoods van  iets  afstand te nemen, of iets vrijwilligs op te geven. De leider wordt kwetsbaar. De Zon is beheerd door een retrograde Mars in Maagd – die aktie voeren soms in de weg staat. In de UK – zal David Cameron de komende week onder vuur komen te liggen. Een ieder die probeert ‘iets’ verborgen te houden  – kan in principe nu in moelijkheden komen.

Week horoscoop: De druk bouwt op – en bereikt een hoogte punt op donderdag (Zon exact vierkant Pluto) en vrijdag (Maan oppositie Pluto en vierkant Zon). De hoofdtekens, Ram, Kreeft, Steenbok, zijn alle drie bezig met nieuwe richtingen. Er is enorme kracht aanwezig, de uitdaging is om veranderingen door te voeren zonder al te grote brokstukken te maken. Vooral de maan in Kreeft lijkt kwetsbaar. De emoties kunnen hoog oplopen.

Week horoscoop: Twee dagen na de nieuwe Maan van 22 maart – die plaatsvond vlakbij het Ram punt, en conjunct met Mercurius, verscheen het eerste bericht  over het spook Japanse visserschip. Het schip was weggespoeld tijdens de tsunami in 2011 – met Uranus op het Ram punt- en staat ineens in het nieuws. In eerste instantie dacht ik aan de bemanning, waar zijn zij? Maar uiteindelijk is dit schip een symbool voor alle zielen die de zee heeft opgeslokt en nooit heeft teruggeven. Neptunus staat nu ook in oppositie met Mars retrograde in Maagd – een uitermate geschikt stand voor verhalen over de zee, over de oude zeebodem, en heroïsche zeehelden.

Week horoscoop: 29 april een dag om alvast in je agenda te zetten.
De Venus overgang van 6 juni biedt ons een mooi gelegenheid om met elkaar het thema liefde uit te diepen. Op deze dag is Venus zichtbaar in het hart van de Zon, symbool voor het Zelf – een te mooie kans om te missen. Deze Venus overgang is onderdeel van een 243 jaar cyclus, wat aan Pluto doet denken die een omlooptijd heeft van +/- 245 jaar. De Pluto thema zien we ook terug in relaties. Liefde heeft de macht om ons te helen, te transformeren, maar ook de macht om ons te vernietigen. De Venus overgang is een zeldzame verschijnsel, daarom wordt in deze workshop de focus gelegd op  de verborgen en meestal onderbelichte Venus thema’s, waaronder Pluto’s rol in relaties en de intentie van de ziel. De workshop vindt plaats in LUMEN, op de Keizersgracht in Amsterdam. De workshop wordt gegeven door psycholoog Zelda Hall, en astrologen Faye Cossar en Elizabeth Hathway. Meer informatie volgt binnenkort.

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Week horoscoop: Maan, Venus, Jupiter, Ruiken, Proeven, Genieten…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *