Week horoscoop: Venus in Tweeling, het belang van een positieve focus hebben

Week horoscoop: Deze week begint onder een mooie driehoek tussen de Zon in daadkrachtige Ram, en de Maan in zelfverzekerde Leeuw. Vuur inspireert en geeft  energie. Bedenk wat je wilt bereiken, maak een week plan en heb vooral vertrouwen in je eigen kracht. Op woensdag gaat Mercurius direkt lopen, en op vrijdag is het volle maan, des te meer reden om juist nu tijd en aandacht aan je ideeën en plan van aanpak te besteden. Focus is heel belangrijke NU … lees verder. 

Week horoscoop: Op dinsdag maakt Venus de overstap van Stier, naar Tweeling. Wat relaties betreft, Venus in Stier symboliseert de stabiel en constant aspecten van de liefde, terwijl Venus in Tweeling symboliseert meer rusteloosheid van geest. Tweeling is onderzoekend, nieuwsgierig naar, maar niet per se, verbonden met. Dit is een zeer geschikte Venus plaatsing voor mensen die opzoek naar de liefde zijn. Venus in Tweeling gedraagt zich als een vlinder, is wispelturig en een meesteres in het voeren van geestig gesprekken met wildvreemden!

Week horoscoop: Een van de uitdagingen van de komende paar weken heeft met focus te maken. Terwijl de Zon in Ram energie uitstraalt -loopt zijn heerser Mars momenteel retrograde in Maagd – dus het vermogen om de daad bij het woord te voegen is iets beperkt. Het kost meer energie om dingen tot stand te brengen en dat wekt zowel frustratie als boosheid. Afreageren helpt niet, tot tien tellen wel. Door geduld op te brengen laat je je kracht zien.

Week horoscoop: Eenmaal in Tweeling, loopt Venus richting vierkant Mars. Venus en Mars zijn momenteel allebei door Mercurius in Vissen beheerd. Echter Mercurius verhoogt Venus: de ijzeren vuist zit in een fluwelen handschoen! Mooie woorden bedekken de ware toedracht. Een moeilijke gespreksonderwerp met humor en liefde gebracht. Enz.  

Week horoscoop: Vanaf dinsdag staat Venus vierkant Neptunus en fungeert als focal planeet in een t-vierkant, waar Mars in oppositie met Neptunus ook een rol speelt. Nogmaals FOCUS is belangrijk nu. De Zon en Mars kunnen hun energie in bekvechten verspillen (wie is hier de Alpha male?), Als ze niet weten hoe te handelen, grijpen Mars en Neptunus, gauw naar de fles, kiezen voor de roes als ontsnappingsmiddel, iets doen is immers altijd beter dan niets doen. Venus in haar rol als ’trail blazer’ kan met creatieve oplossingen komen. Ze functioneert nu als de ware geestverruimer. De wederzijdse recepties tussen Mercurius in Vissen en Venus in Tweeling laat het middenveld wijdopen voor mensen die creatief en ‘buiten de doos’ kunnen denken. Neptunus kan Venus tot een hoger niveau tillen, de kunstenaar tot hogere prestaties voeren en met Mercurius direkt vanaf woensdag… zit er flink wat beweging in de tent.

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com (Alleen in juni 10% korting op alle Skype en telefoon consulten die met het thema liefde te maken hebben)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Week horoscoop: Venus in Tweeling, het belang van een positieve focus hebben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *