Weekhoroscoop: twee zwaargewichten die elkaar ter lijf gaan..

Week horoscoop: De oppositie deze week tussen de Zon in Ram en Saturnus in Weegschaal, daagt ons uit om weloverwogen keuzes te maken. We moeten daadkracht met verantwoordelijkheid combineren. De basis energie is overhaast en prikkelbaar, maar de voet staat steving op de rem. Het is een kwestie van bereid zijn een pas op de plaats te doen, even over na-denken voor dat je de tot aktie overgaat, jezelf de vraag stellen: wat zijn de gevolgen ?

Week horoscoop: Een van de mogelijke uitwerkingen van dit aspect, zou letterlijk bot-breuken kunnen zijn. Saturnus heerst over het skelet, en de Zon in Ram kan een waaghaals zijn. Vermijd dus risico gedrag. De Zon is heerser van het hart, en helaas horen breuken in de relationele sfeer ook tot de mogelijkheden. Saturnus staat immers in de relatie teken Weegschaal!

Week horoscoop: De behoefte om een nieuw romantisch avontuur te beleven wordt onderstreept door de positie van Venus in speelse Tweeling. Deze dame heeft behoefte aan spel, lol, met een romantiek sausje overheen. Als het te serieus wordt, heeft zij allang geen zin meer, er zijn immers zoveel meer vissen in de zee – of liever vlinders in de lucht!

Week horoscoop: Dinsdag gaat Pluto retrograde lopen en op 24 juni vindt de eerste vierkant tussen Uranus en Pluto plaats. Uranus en Pluto zijn planeten die veel over het collectief te zeggen hebben. Dit zijn twee zwaargewichten die de komende jaren elkaar ter lijf gaan. Terwijl in de bioscoop, “The Hunger Games” waanzinnig veel bezoekers treft, hebben er net zoveel mensen in het eerste kwartaal van 2012 zich bij de voedselbank ingeschreven, als over het hele jaar 2011. Uranus/Pluto laat een spoor van maatschappelijke vernielingen achter zich. Wij, samen, zijn het collectief en veel mensen voelen persoonlijk de gevolgen van de huidige economische crisis, immers begonnen toen Pluto het teken Steenbok binnen stormde.

Week horoscoop: Sinds 24 januari heeft Mars retrograde gelopen, zaterdag gaat hij weer vrij vooruit. Op zondag wordt de Zon/Saturnus oppositie voltooid. Vanaf volgende week worden de handen voor aktie vrijgemaakt. Zie deze week als een goede voorbereiding.

Wil jij meer weten over de mogelijke invloed van Uranus/Pluto op jouw leven, of meer weten over jouw relatie? Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype, kan veel opheldering brengen ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Weekhoroscoop: twee zwaargewichten die elkaar ter lijf gaan..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *