Week horoscoop update: Wouter Bos en de Commissie De Wit

Week horoscoop update: Het schrijven van de week horoscoop biedt mij een gelegenheid om stil te staan bij wat er specifiek in die periode in astro-sfeer gaat gebeuren. Misschien de meest belangrijke aspect deze week, is de oppositie van de Zon met Saturnus (zondag exact). Met die kennis let ik op wat er daadwerkelijk in het collectief gebeurt. Dit is altijd heel leerzaam en ik raad het je aan. Als je zelf verbanden ziet, kun je ze altijd op de astrologieblog Facebook pagina zetten.

Week horoscoop update: Het thema verantwoordelijkheid nemen – even als het thema ‘verantwoording afleggen’ zie ik zeker terug in het nieuws. Neem als voorbeeld de vernietigende rapport van de commissie de Wit over het handelen van Wouter Bos. Ik citeer uit de Volkskrant van gisteren: “Oud-minister Wouter Bos heeft in 2008 en 2009 grote fouten gemaakt bij de nationalisatie van ABN Amro/Fortis en bij de steunoperaties voor ING. Daarbij heeft de toenmalige minister van Financiën ‘de controlemogelijkheden van de Tweede Kamer belemmerd’.

Waar men destijds veel lof voor had, nml. zijn daadkrachtig optreden (Wouter Bos heeft Maan in Ram), wordt nu gezien als niet goed doordacht en overhaast. Van zijn imago als redder van Fortis, en ING, is weinig heel gebleven. Wouter Bos heeft met geld gesmeten – iets waar de zuinige Nederlanders moeilijk raad mee weten.

Even de horoscoop van Wouter Bos. Je ziet het meteen. Met zijn Maan in Ram, en Zon in Kreeft, zit Bos direkt in de vuur linie. De kogels die Saturnus (het rapport v.d. commissie) op de Zon (de leidinggevende) afvuren – komen rechtstreeks op hem af! De horoscoop van Wouter Bos, 14 juli 1963, 02.25 Vlaardingen (mijn excuses voor de slechte kwaliteit van de image – als je erop klikt helpt het iets. Ik weet eerlijk gezegd niet waar dit probleem aan ligt.)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, Uncategorized en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Week horoscoop update: Wouter Bos en de Commissie De Wit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *