Gratis Week horoscoop: Mercurius in Ram kan wonderen werken

Gratis Week horoscoop: Na een interessante retrograde periode, keert Mercurius dinsdag terug naar de Ram. Mercurius in Ram kan wonderen werken, zeker als je door een berg papier heen moet worstelen. Als het om papier proppen in de prullenbak gooien gaat, scoort Ram altijd. Deze Mercurius is gewend om snelle beslissingen te nemen – wat na een periode van relatief besluitloosheid (Mercurius retrograde en in Vissen) heel verfrissend kan zijn. Op alle fronten komt er vaart en dat voelt lekker dynamisch aan. Tevens Mercurius in Ram neemt geen blad voor zijn mond. De energie is eerder te direkt dan  achterbaks.

Gratis Week horoscoop: In vele opzichten is het tijd om een nieuw begin ergens mee te maken of iets te starten. De planeten schreeuwen het bijna van de daken. Op zaterdag is het nieuwe Maan, begin Stier (1 gr. 35′)- wat een heel constructief, ‘hands-on’ gevoel heeft. Stier is praktisch, materialistisch en erg gericht op resultaten. Sinds zaterdag 14 april is Mars ook direkt. Hij kan bijna niet wachten om uit de startblokken te schieten. Wat ook speelt is dat vanaf dinsdag er sprake is van een uitstekende samenwerking tussen Mercurius in Ram en Mars in Maagd. Astrologen noemen dit een wederzijdse receptie. Handelen en denken gaan de komende weken heel goed samen. Het is een soort ’twee handen op een buik’ gevoel.

Gratis Week horoscoop: Aan alle moois zit altijd een keerzijde. Op zondag is Mercurius conjunct met Uranus! Wat is daar mis mee? In principe niets natuurlijk, helemaal niets. Uranus daagt uit om ‘buiten de doos’ te denken, om nieuwe ideeën te verzinnen en oplossingen te bedenken. Toch heeft deze energie iets grilligs, iets revolutionairs, het is wat dat betreft passend dat vandaag in Norwegen de rechtzaak tegen Anders Behring, Breivik/begint.

Gratis week horoscoop: De prikkel om te doen wordt nu heel sterk, en daar mogen we absoluut gebruik van maken. Echter als het om proppen in prullebakken gaat, een beetje opletten, en met de baby en het badwater, helemaal!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Gratis Week horoscoop: Mercurius in Ram kan wonderen werken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *