De horoscoop van de Albert Hein: Jarige Job, 125 jaar

Horoscoop Albert Heijn: Misschien is het je ontgaan, maar Albert Heijn viert haar 125 jaar bestaan. Om dat te vieren, kun je allerlei ‘mini producten’ verzamelen waarmee je je eigen winkel kunt starten. Op de AH website kun je ook de geschiedenis van AH van een winkeltje van 12 vierkante meter  tot een concern van 850 winkels volgen. Ik citeer van de website:

1887 Hoe het begon
De 21-jarige Albert Heijn neemt op 27 mei de kleine kruidenierszaak in Oostzaan over van zijn vader. De winkel is ongeveer 12 vierkante meter groot. (Deze informatie vormt de basis voor deze 12.00 horoscoop van de Albert Heijn)

Horoscoop Albert Heijn: Wat meteen opvalt is dat Mercurius planeet van kruideniers, verkopers, dieven, handelaars, enz. heel sterk staat. Mercurius is niet alleen in zijn eigen teken, maar hij staat in cazimi, d.w.z. in het hart van de Zon. De Zon is door Mercurius beheerd. In de kern is het bedrijf slim, intelligent, sluw, snel denkend en handelend, en erg bedreven door het idee van zaken doen. Pluto – planeet van multinationals en grote onzichtbare ondernemingen – staat eveneens achter Mercurius in Tweeling.

Horoscoop Albert Heijn: Venus staat conjunct met Saturnus vernietigd in Kreeft, een teken dat met huiselijkheid en de familie kring te maken heeft. Dit idee van de AH familie (waar we allemaal lid van zijn) is een van de ‘selling points’ van het bedrijf. Echter de management -heeft iets kwetsbaars. Gerrit Jan Heijn vermoord op 9 sept 1987 – heeft ook Venus en Saturnus in dezelfde teken – in Steenbok. Gerrit Jan heeft Saturnus op 18 gr. 46 Steenbok, precies tegenover AH Saturnus in 19 gr. 43 Kreeft. Gerrit Jan heeft zijn betrokkenheid met het familie bedrijf met zijn leven moeten bekopen.

Horoscoop Albert Heijn: Door de driehoeken naar Zon/Mercurius is Uranus goed geplaatst om als bliksem toe te slaan. Dit is een bedrijf dat durft innoveren – en dat een koploper wil zijn. AH omarmt nieuwe technologieën en maakt ze eigen.

Horoscoop Albert Heijn: Wat de Maan betreft – in mijn opinie moet Albert Heijn de winkel in de ochtend overgenomen hebben. Dit is geen bedrijf om zomaar een arbeidsdag te missen. Ik ben er dus overtuigd dat de Maan in haar eigen teken Kreeft moet staan en in vierkant met Jupiter in Weegschaal. (Noteer tevens de recepties tussen Jupiter in Weegschaal en Venus in Kreeft- heel mooi!!) De imago van de AH als een van de duurdere supermarkten  – met een assortiment die op een groot portemonnee aaste- hield stand tot +/- 2006 – toen AH ook met Euro Shopper begon. Er is wel steeds een behoefte om meer, groter, ‘bigger, better, best’. AH wil zichzelf steeds overtreffen en kan hierdoor ook in problemen komen.

Horoscoop Albert Heijn: Er zijn geen opposities in de horoscoop. AH moet de koploper bijven om de koploper te zijn. De onzekerheid m.b.t. concurrenten drijft de motor.

Horoscoop Albert Heijn: Voorspellingen voor de AH? Ik ben benieuwd naar de tweede helft van 2012 (maar vooral de zomer maanden juni/juli) . Eind juni staat Jupiter conjunct met radix Pluto. Een grote overname? Een nieuwe plan voor expansie in het buitenland? Goede resultaten? Jupiter in het teken van Pluto/Mercurius/Zon brengt nieuwe kansen voor geluk en succes. Het bedrijf moet wel in het nieuws staan in deze periode.

Er wordt gezegd dat het toeval niet bestaat. Hoe je het ook went of keert – deze horoscoop past perfekt bij dit bedrijf! Ongeloofelijk goed zelfs.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, mundane astrologie en getagd, , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op De horoscoop van de Albert Hein: Jarige Job, 125 jaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *