Gratis Week Horoscoop: Zelf inzicht beste wapen

Gratis Week horoscoop: Wat de politiek betreft, is het nieuwe begin waar de planeten vorige week om schreeuwde een feit. De conjunctie van Mercurius en Uranus- in 6 graden Ram – stond paal tegenover Mercurius in de horoscoop van Geert Wilders toen hij  plotseling (?) besloot van de onderhandel tafel in het Catshuis weg te lopen. Dit is een mooi voorbeeld van de grilligheid waar ik in mijn vorige keek op de week over schreef. Echter de val van het kabinet werd overschaduwd door het nieuws van een botsing tussen twee passagiers treinen in Amsterdam. Mercurius heeft met reizigers te maken, en Uranus met plotselinge, onverwachte gebeurtenissen. Het lijkt erop dat een moment van onoplettenheid – een gemiste rood (Mars) signaal (Mercurius), de oorzaak van de botsing geweest is.

Gratis week horoscoop: Astrologisch gezien gebeurt er ineens veel in een relatief korte periode : Mars direkt, Mercurius terug in Ram, Nieuwe Maan in Stier…(vorige week) en ineens plotsklap beginnen de ballen te rollen.

Gratis Week horoscoop: Deze komende week zitten we nog steeds in de achtbaan. De samenwerking tussen Mercurius in Ram en Mars in Maagd vormt de motor voor veranderingen waarvan de gevolgen nog niet te overzien zijn. Wat is duidelijk is dat er beweging in gang wordt gezet. Beide planeten zijn momenteel rusteloos en werken op elkaar in. Maagd wil zuivering, orde op zaken, efficiëntie – Ram zorgt dat de weg vrij wordt gemaakt en schroomt nergens voor terug om de zijns inziens beste oplossing te forceren. Nu dat Mercurius, Uranus gepasseerd heeft, is de energie misschien iets beter te hanteren – maar alsog de neiging om dingen te zeggen, of aktie te ondernemen – zonder eerst goed over na te denken blijft spelen.

Gratis Week Horoscoop: Power, macht, kracht, maar ook het tegen blokkades in jezelf oplopen, kunnen belangrijke thema’s worden deze komende week. Deze trends zijn terug te vinden in de grote driehoek bestaand uit de Zon in Stier, Mars in Maagd en Pluto in Steenbok. Welke rol speelt gezag in je leven? Hoe ga je met machteloosheid om? Hoe zorg je voor je eigen behoeften in een omgeving waar anderen heel sterk zijn? Door meer inzicht in je eigen -verborgen -agenda te krijgen, sta je veel sterker in je schoenen. Wat is jouw motivatie? Wat is je doel ? Mars en Pluto – hebben allebei een Schorpioen ondertoon. Denk eraan, zelf inzicht vormt nu je beste wapen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

15 Reacties op Gratis Week Horoscoop: Zelf inzicht beste wapen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *