Week horoscoop: Volle Maan – Een goede balans vinden

Week horoscoop: Vorige week schreef ik over de wederzijdse receptie tussen Mercurius in Ram, en Mars in Maagd. Een wederzijdse receptie kun je beschouwen als een samenwerking tussen planeten, die zowel positief als negatief uit kan werken. Deze week wil ik iets zeggen over een ander karaktertrek van deze specifieke receptie: ruzie ! Dit is een combinatie die goed ruzie kan maken. Mercurius is altijd verbaal – maar met Mars in beeld – kan zeggen gauw schreeuwen worden. In een debat lopen de gemoederen gauw op. De uitdaging is om achter je eigen ideeën te staan, ze met overtuiging neer te zetten, maar niet boos of prikkelbaar te reageren als de ander daar niet van gediend is. Er is tevens ook een ruwheid in deze energie, die tot pijnlijke openbaringen kan leiden.

Week horoscoop: Indien je een confrontatie meemaakt, is het wel belangrijk om de situatie later te evalueren. Welke lessen kun je leren? Wat deed je goed en wat niet? De oppositie van Mercurius met Saturnus – exact op zondag – vraagt juist dit soort aandacht voor het eigen handelen. De planeten zien graag dat mensen de verantwoordelijkheid voor hun eigen gedrag/beslissingen/handelingen  nemen.

Week horoscoop:Op zondag is het Volle Maan. Dit is de beste Volle Maan van het jaar voor het plukken van brandnetels voor thee of soep. De Stier/Schorpioen Volle Maan heeft een vrede (Venus) of oorlog (Mars) ondertoon. Beide tekens zijn goed in het vasthouden van ‘alles’ echter juist onder de Volle Maan is het de bedoeling dat inzicht tot vrede leidt. De Schorpioen moet ontgiften. Soms is een fikse ruzie ook nodig.

Week horoscoop: Tijdens de Volle Maan hebben we bij donkere nacht het maximum gezichtsveld. We kunnen dingen zien die op andere tijden onderbelicht worden. Ook deze week is zelf-kennis heel belangrijk. In feit, draait alles nu om de juiste balans vinden.

Heb jij problemen met het vinden van balans in jouw leven? Een horoscoop consult kan inzicht bieden. Voor meer informatie over wat astrologie voor jouw kan betekenen, maak een afspraak met Elizabeth. Bel 020-6948107 voor meer informatie, of stuur een email via deze site.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Week horoscoop: Volle Maan – Een goede balans vinden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *