Week horoscoop: De Stier wil niet opgejaagd worden

Week horoscoop: Op woensdag verandert Mercurius van kleur. Hij verhuist van vechlustige Ram naar secondair reagerend Stier. De impuls om direkt te reageren en/of haastig actie te ondernemen wordt hierdoor een stuk minder. Op zondag staat de Zon conjunct met Jupiter – een teken van uitbundigheid, exces, inzicht. Een goede dag om plannen te maken, een reis te beginnen, een filosofisch gesprek te voeren. Later op de dag staat ook Mercurius in driehoek met Mars – dit voelt vurig maar niet per se ruzieachtig aan. Maak goed gebruik van deze energie: klussen wordt ineens een stuk efficiente uitgevoerd.

Week horoscoop: Stier seizoen is een tijd van rustig opbouwen, zaken in order brengen, en gestaag aan een plan werken. Met Mercurius in Stier krijgt de Zon een trouwe dienaar erbij. Vanzelfsprekend loopt niet alles super snel in de Stier tijd van het jaar. Je moet er geduld voor hebben. De Stier wil niet opgejaagd worden – jij toch ook niet?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *