Update horoscoop Twitter

Twitter is aardig in het nieuws alle reden dus om de horoscoop opnieuw te bekijken. Gisteren heeft Twitter geweigerd de Tweets van Occupy betogers aan het hof over te handigen. Het hof meent dat de Tweets van Twitter zijn, Twitter meent dat de Tweets de eigendom zijn van de betogers zelf. Tegelijkertijd liet Twitter gisteren weten dat er tienduizenden wachtwoorden gelekt zijn. Klik hier voor het eerste artikel over de horoscoop van Twitter. (Klik op beeld aub voor beter beeld)

De Zon in Stier staat nu in Twitter’s 7e huis (o.a. openlijke vijanden) in oppositie met Twitter’s eigen Jupiter, dat heerst over het tweede huis (bezit, eigendom, enz.). Jupiter is tevens heerser van de wet, m.n. rechtbanken. Transit Zon in Stier – stond gisteren ook exact vierkant Twitter’s radix Neptunus in drie (huis van communicatie, de Tweet zelf dus). Neptunus heeft zeker een hand in de lekkage van wachtwoorden. Daarnaast is transit Jupiter ook nog in vierkant met Twitter’s MC/IC as. De basis zekerheid is aangetast door de lek – waardoor werk aan de beveiliging hard nodig is – maar hoe luidt de oude gezegd: ’there is no such thing as bad publicity!!” (slechte publiciteit bestaat niet). Twitter geeft via Jupiter en de MC een positief boodschap naar zijn gebruikers toe.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *