Een astrologie feest bij jou thuis !

Een astro-feest organiseer je thuis. Maak een gezellig avond of middag feest, binnen je eigen vier muren – en nodig mij uit om de horoscopen van de aanwezigen te lezen. De persoon die het feest geeft – krijgt zelf een gratis horoscoop. De readings kunnen worden opgenomen en later op cd samen met de horoscoop toegestuurd worden. Graag kom ik op jullie vrijgezellenfeesten, jubileum feesten, ‘babyshowers’, enz. Een consult duurt 30 minuten, dus denk aan intieme groepen. Ik ben ook uit te nodigen voor thema avonden, waar een specifieke gekozen thema uitgediept wordt. Voor meer informatie neem contact op via telefoonnr. 020-6948107, of email: hathway77@hotmail.com

Elizabeth Hathway DFAStrolS, QHP

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd, . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Een astrologie feest bij jou thuis !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *