Weekhoroscoop: Aardse energie en ijverigheid…

Weekhoroscoop: Deze week staan niet minder dan vijf planeten -Zon, Mercurius, Mars, Jupiter, Pluto-  in de aarde tekens. Op vrijdag als de Maan in Stier komt te staan, zijn het er zes! Met zo’n nadruk op dat ene element, is het zaak om doel bewust de aandacht op gebieden te leggen die bij dat element horen. Ik doel o.a. op praktische, concrete aktiviteiten: geld zaken; vastgoed; tuineren; schilder werkzaamheden; enz. Je zult versteld staan over hoeveel je binnen één week voor elkaar kunt krijgen. Aardse energie is  ‘hands-on’, en ijverig.

Weekhoroscoop: Een simpel een praktische manier om goed gebruik van de energie te maken is door de tijd letterlijk vorm te geven, m.a.w. een lijst maken. Als iets op papier staat – wordt het meteen een stuk concreter. Je kunt jezelf ook wat nuttige, praktische vragen stellen: Wat heb je te lang uitgesteld? Wat schuif je steeds voor je uit? Wat zal het een goed gevoel geven als juist  aan dit soort zaken iets gedaan wordt. Wat wil je /ga je doen ?

Weekhoroscoop: We zitten nu in de Stier periode van het jaar, wat betekent dat het nodig is om geduld op te brengen. Geduld voor mensen, voor leren, voor projecten enz. enz. Dit zal sommige mensen beter lukken dan anderen. Echter te veel ‘pushen’ zal niet tot de gewenste uitkomst leiden. Mercurius heeft met begrip te maken, en Mercurius in Stier reageert vaak traag, hij heeft tijd nodig.

Weekhoroscoop: Nog even over Mercurius. Vandaag staat Mercurius in driehoek met  Pluto – en de grote driehoek tussen Mercurius, Mars, Pluto is nog altijd voelbaar. Dit is een uitstekende energie voor mensen die bijvoorbeeld onderzoek doen. Ook hier geldt dat inzicht komt door tijd aan het proces te besteden. Je moet bereid zijn om er echt voor te gaan zitten. Je moet het willen begrijpen. Echter wat men onder deze energie leert, wordt helemaal eigen gemaakt. Er kan een diepe verbintenis met het stof gemaakt worden. En dit op allerlei gebieden.

Weekhoroscoop: Alles bij elkaar opgeteld, een week waarin ijverigheid tot welzijn (en welvaart) leidt.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Weekhoroscoop: Aardse energie en ijverigheid…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *