Weekhoroscoop: Mars, Venus, Mercurius, ruzie, liefde en proseco!

Weekhoroscoop: Het valt mij op dat vrije dagen en heel mooi weer zelden samen vallen. Met dat voor ogen, wat een cadeau dit lange weekend is ! De terassen zijn overvol, alle evenementen worden goed bezocht, de kassa’s rinkelen. Er is volop bedrijvigheid! Mensen ontmoeten elkaar.. Er wordt bijgekletst. Dit is precies wat er tijdens het Tweeling seizoen hoort te gebeuren. En niet alleen de Zon, maar ook Mercurius, Venus en de Zuidknoop staan nu allemaal in dit druk sociale teken.

Weekhoroscoop: De komende week wordt de ‘Tweeling groep’ belaagd door Mars in Maagd. Mars is een ‘hete’ planeet, dat o.a. met infecties, brandwonden, en koorts te maken. De Zon is momenteel  heet, en toch vergeten veel mensen de risico’s die hiermee gepaard kan gaan, zonnesteek/zonnebrand bijvoorbeeld. Ook mensen die aan hooikoorts lijden, hebben het nu zwaar te verduren. Dus wees voorzichtig als je met mens, kind, of dier op stap gaat!

Week horoscoop: Op donderdag staat Mars vierkant Mercurius, wat gevoelig voor ongelukken kan maken. De neiging is om te snel te handelen. Dit kan ook tot risico gedrag in het algemeen leiden, te snel een investering doen, te snel een auto kopen, te snel in inhaal manoeuvre maken, enz. Mercurius neemt de leiding en jaagt Mars op de kast. Dit aspect kun je ook als een verbaal aanval vertalen, een persartikel dat iemand schade berokkent bijvoorbeeld. Er is een agressief ondertoon in een Mercurius/Mars vierkant. Vanzelfsprekend heeft alles twee kanten. Het positieve aan dit aspect is dat Mars wel zijn energie aan Mercurius verleent. Mercurius vierkant Mars is goed voor geestelijke gymnastiek !!

Weekhoroscoop: Op vrijdag staat Mercurius conjunct met Venus. “Love is in the air”.. gewenste  – maar met de oog op Mars – ook ongewenste liefdesbetuigingen. Kunst manifestaties! Kunst in het nieuws! Liefdesbreuken ? Wie gaat uit elkaar maar ook wie komt nader tot elkaar toe? Leuke, spannende, bruisende energie! Proseco 🙂

Week horoscoop: Echter.. met Uranus als enige planeet in het element vuur – moeten we vooral bereid zijn ook de ongebruikelijke oplossingen te onderzoeken! Een hele fijne week allemaal!

Wil jij meer informatie over je eigen horoscoop? Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Weekhoroscoop: Mars, Venus, Mercurius, ruzie, liefde en proseco!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *