Astrologie weekhoroscoop: Zon in Maagd, Mars in Schorpioen:het lekker luieren voorbij

Weekhoroscoop: Na twee weken welverdiende vakantie, ben ik terug aan mijn bureau ! De zon schijnt, en desondanks de zweetdruppels, ga ik wederom opzoek naar inspiratie bij de planeten voor deze komende week…. Helaas lieve lezers, astrologisch gezien, lijkt het einde van de komkommertijd erg dichtbij. Op woensdag verlaat de Zon het teken Leeuw, gevolgd op donderdag met de overgang van Mars naar het teken Schorpioen… “Keep smiling and read on….”

Weekhoroscoop: In tegenstelling tot Leeuw, die heerlijk in de zon kan lekker luieren, is de Maagd heel ijverig en dienstbaar. De tweede kamer verkiezingen, die op 12 september gehouden worden, lijken ineens heel dichtbij, de scholen beginnen binnenkort, en het ‘normale’ leven met al zijn (Maagd) routine keert langzamerhand terug.  Een troost: tot 1 september mogen we na-genieten van een prachtige wederzijdse receptie tussen Mercurius in Leeuw en de Zon in Maagd. Gezien de intieme relatie tussen de Zon en Mercurius (Mercurius is nooit meer dan 28 graden van de Zon verwijdert) heeft deze receptie met steun en goed advies van buitenaf, te maken. Beide planeten worden versterkt in hun handels-vermogen.

Weekhoroscoop: Tevens, Mars in Libra kan ook lekker genieten. “Make love not War’ lijkt mij een uitermate geschikte epitaaf voor deze Mars positie, maar met de overgang naar Schorpioen op donderdag, wordt Mars plotseling wakker. Hij beseft wat hij te doen heeft, en ziet waar hij steken heeft laten vallen. Een scherpe visie, gekoppeld met enorm doorzettingsvermogen, maakt dit een zeer krachtige positie voor Mars. Er is een ‘no-nonsense’ benadering, die gegarandeerde resultaten boekt. “Doen!” is de kreet!

Weekhoroscoop: Mijns inziens is vrijdag de meest interessante dag, astrologisch gezien, van deze komende week. De Zon staat in oppositie met Neptunus, en beide planeten staan in vierkant met de maansknopen, die momenteel in de eerste graad van Boogschutter/Tweeling staan. (Niet vergeten, de maansknopen bewegen ‘achteruit’, dus over enkele weken, verplaatsen de knopen zich naar de tekens Schorpioen/Stier.) Zon/Neptunus, kan chaos veroorzaken, universele en politieke idealen belichamen, een roddel beginnen, een vlucht naar een droomwereld maken, enz. enz. De Zon wordt als het ware overspoeld door Neptunus. Maar dan wel met de knopen erbij – die zelf duiden op groei of stagnatie, belangrijke ontmoetingen, enz. Van donderdag tot zaterdag, is het belangrijk om een soepele houding te hebben, probeer vooral niets af te willen dwingen. Laat veel ruimte open voor je eigen ingevingen en fantasie. Problemen kunnen op bijzondere wijze opgelost worden.

Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01
erkend praktiserend lid van de AVN

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Astrologie weekhoroscoop: Zon in Maagd, Mars in Schorpioen:het lekker luieren voorbij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *