Weekhoroscoop: Saturnus vierkant Venus; een keerpunt in relaties wordt bereikt

Weekhoroscoop: De week gaat van start onder een Venus, Saturnus vierkant. Mijn advies: iedereen die op dieët wil – pak je kans!! Ontberingen, onthoudingen, hard-op ‘nee’ tegen jezelf zeggen, mag allemaal nu. Een goed begin is halve werk! Venus staat momenteel in Kreeft waardoor het zelfbeeld door de emoties beïnvloed wordt – komt er een moeilijk Saturnus aspect om de hoek kijken, en moeten we ons best doen om het gevoel van niets waard te zijn, te overwinnen. Dit is een listig aspect. Venus kan zich in haar vrijheid beperkt voelen. Saturnus – verhoogd in Weegschaal – is erg veeleisend. Voor sommigen, liggen teleurstellingen op de loer. Morgen is deze energie al over zijn hoogtepunt heen – toch speelt tot donderdag, het Saturnus Orkest op de achtergrond mee. Pas als Venus in de Leeuw komt te staan, wordt zij vrij om te pronken! Dus onderhandel met jezelf, toon zelf-discipline! Gun Saturnus een positieve plek. De grijsaard beloont volharding in de creatieve sfeer!

Weekhoroscoop: Inspiratie? Waar moeten we dat nou zoeken? Er is zo weinig vuur !!!  Uranus in Ram doet het in zijn eentje, en die kan behoorlijk grillig en eigen wijs zijn!!  Al is Mercurius in driehoek met Pluto – de praktische kant van de zaak wordt telkens weer  door Uranus opgeschud. Een Mars /Uranus inconjunct, exact op dinsdag,- wordt op woensdag door een Mercurius / Uranus inconjunct versterkt. De risico hier is dat ongeduld en prikkelbaarheid, de aanleiding geven tot uitspraken of toezeggingen, waar we achteraf spijt van hebben. In zulke omstandigheden, kan een Venus-Saturnus vierkant wel behulpzaam zijn. Zelf-discipline, en zelf-kennis, kunnen de Mercurius/Pluto driehoek (exact op dinsdag) de speelruimte en ondersteuning geven om hard nodige keuzes en beslissingen te nemen.

Weekhoroscoop: Saturnus vierkant Venus, een keerpunt in relaties
Ik zal blij zijn als op donderdag Venus het vuurteken Leeuw binnentrekt en Uranus gezelschap krijgt. Dan ligt de garantie van een Venus, Uranus driehoek in het verschiet, die o.a. vrijheid, ongebondenheid (en vertrouwen) in de relationele sfeer vertegenwoordigt. Met deze overgang, kan oude zeer in de relationele sfeer  eindelijk begraven worden. Saturnus in Weegschaal, een teken dat nauw verbonden is met het thema relaties, loopt nu ook vooruit. Over enkele weken zal hij precies op de plek komen te staan waar hij in januari 2012 ook stond. Symbolisch gezien, mogen we de plek des onheils voorbij varen!! De zuidknoop van de Maan, nu net in Stier, is een verdere indicatie, dat dit het moment is, om emotioneel baggage overboord te gooien!

Weekhoroscoop: De week eindigt onder twee vierkanten, Zon/Jupiter op vrijdag, en Mercurius/Jupiter op zondag. Mijn advies: vermijd excessen, grootspraak en opschepperig gedrag! Je zult er geen profijt van hebben. Jupiter heeft altijd iets van, groot, groter, grootst! Jupiter in Tweeling daagt uit om onze ideeën niet zo groot en ambitieus te maken dat anderen ze niet kunnen begrijpen. Het draait om begrip. Op zijn engels gezegd, dit weekend: KEEP IT SIMPLE!

Wil je meer weten over hoe de planeten je eigen leven beïnvloeden? Hoe zit het momenteel met je eigen relatie? Een astrologie consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren je afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Voorbeelden van vragen

  • Relatievragen
  • Werk- studie-richting en keuze; advies passend bij jouw ziel en weg
  • persoonlijk advies
  • Ongelukkig zijn, niet lekker in je vel zitten
  • specifieke levensvragen, enz.

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01
erkend praktiserend lid van de AVN

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

10 Reacties op Weekhoroscoop: Saturnus vierkant Venus; een keerpunt in relaties wordt bereikt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *