ASASdag:Het innerlijke goud, een waardebepaling met Venus

Het lijkt alsof er ineens erg veel interessante astrologie workshops te volgen zijn! We hebben absoluut geen gebrek aan keuze. Op 13 oktober houdt de astrologie beroepsvereniging ASAS een thema dag: Het innerlijke goud, een waardebepaling met Venus. Op de website staat … “Deze ASASdag wordt een dag vol zelfwaardering en zelfbepaling. Nu de waarde die we hebben toegekend aan de economie ontmaskerd wordt en nu we worden teruggeworpen op onze innerlijke waarde, is het voor de astroloog van belang om te weten wat we onszelf en onze cliënten kunnen bieden in ontdekking van ons eigen innerlijk goud.” Klinkt spannend. Lynn Bell die ook op zondag in Amsterdam een workshop geeft, spreekt in de middag. Voor alle informatie, ga naar de ASAS website.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *