Astrologie Evenementen: Oldenzaal, Relatie-astrologie, en veel meer…

Astrologie: Het is herfst – en op het gebied van astrologie, barst het van de evenementen. Hopelijk zit er iets tussen die je aanspreekt. Om te beginnen “Het 22e Najaars Astrologie Congresin Oldenzaal, dat traditie getrouw, in het eerste weekend van november plaatsvindt.

Oldenzaal is leuk! Het congres heeft een warm, gezellig sfeer. De omgeving, het hotel en het eten is ook super. Trouwens dit jaar komt er een bijzonder gast uit de VS spreken: Meira Epstein. Als je niet het hele congres kan/wil bijwonen, is het goed om te weten dat je ook losse lezingen kan volgen. Alle informatie over het Astrologie congres Oldenzaal is op de website te vinden.

Symposium Relatie-Astrologie: Op 8 december is er een symposium over relaties in Driebergen. De sprekers zijn, Bernadette Brady, Dick van de Mark, en Margreet Andriol. Informatie hierover vind je ook op de Ishtar website.

Faye Cossar, van “The Amsterdam School of Astrology” heeft ook een aantal leuke workshops en lezingen in het verschiet liggen, waaronder: Lynn Bell, op 14 oktober; Arman Diaz op 11 november, en ik geloof ook een dag workshop met Bernadette Brady (op 9 december??) over de maansknopen, die nog niet op de site staat. Maar alle overige informatie, is wel nu te lezen op de ASA website.

Misschien komen we elkaar op een van deze evenementen dan ook tegen!! Warme groet, Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, astrologie congressen en getagd, , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie Evenementen: Oldenzaal, Relatie-astrologie, en veel meer…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *