Astrologie weekhoroscoop: Neptunus in Vissen schuift op!

Astrologie weekhoroscoop: Mijn keek op de week is door omstandigheden een dag later dan normaal. Mijn oprechte excuses hiervoor.

Astrologie weekhoroscoop: Gezien de spanningen vorige week, vind ik persoonlijk dat alles vrijwel 100% goed ging. Bram Moszkowicz zal een andere mening hebben denk ik ­čÖé Een paar dagen geleden, kreeg ik onverwachts een email van een clie├źnt voor wie ik een huwelijkshoroscoop gemaakt heb. Helaas, zit het stel nu midden in een scheiding. Zodoende heb ik toch met de Venus in Weegschaal oppositie Uranus in Ram thema te maken gehad! Hoe hebben jullie de week ervaren???

Astrologie weekhoroscoop: Morgen vroeg, gaat Mercurius in Boogschutter retrograde lopen. Boogschutter heeft met lange afstandsreizen te maken, met het buitenland, religieuze zaken, hogere studies, enz.. Los van de gebruikelijke Mercurius retrograde irritaties, zoals mis-communicatie, problemen met afspraken, de post, brieven, emails, internet, enz. enz., komen nu de Boogschutter thema’s extra in beeld.┬á Boogschutter heeft – via Jupiter – met de wet te maken. Gaat onze Bram dan alsnog in verweer? Zou mij niet verbazen, vooral omdat Jupiter ook retrograde loopt. De wederzijdse receptie tussen Mercurius en Jupiter, blijft voorlopig wel van kracht. Beide levens gebieden blijven op elkaar inspelen, alhoewel veel geestelijk activiteit, zich nu naar het innerlijke vlak verplaatst. Veel idee├źn en grote plannen blijken niet anders dan hete lucht te zijn. Hindernissen en kleine fouten, leiden tot irritaties en tijdsverlies. In alles: keep it simple!

Astrologie weekhoroscoop: Eindelijk! Op zondag gaat Neptunus weer direkt. Ik zeg eindelijk, omdat Neptunus sinds 5 juni retrograde loopt. Het is ongeloofelijk dat Neptunus nog altijd┬á in 0 graden Vissen staat !!! Sinds april 2011 staat hij hier!!┬á Zo.. aub mag hij nu een klein beetje opschuiven. Ik ben benieuwd hoe Neptunus gaat presteren in Vissen. Als hij vooruit loopt┬á – en wat meer vaart door Vissen maakt, laat hij misschien ook iets meer van zichzelf en van de Vissen energie zien. Hopelijk kan de sociale bewustzijn, solidariteit, empathie met de zwakkeren in de samenleving,┬á enz. waar deze plaatsing van Neptunus o.a. in verband wordt gebracht, een plek krijgen.

Astrologie weekhoroscoop: Na regen komt zon, en soms zoals gisteren, ook nog een regenboog. In principe is Venus in Weegschaal prachtige energie: beschaafd, artistiek, harmonieus, lieflijk, oog voor de ander enz. Alhoewel… een beetje meegaand en soms ook ‘ja’ zeggen, maar ‘nee’ doen. Venus in Weegschaal doet haar best de lieve vrede te bewaren. Op vrijdag is Venus in driehoek net Jupiter. Leuke avond. Geniet!

Astrologie weekhoroscoop: Last but not least.. Vandaag kiezen de Amerikanen hun President. In tegenstelling tot het verleden, heb ik dit jaar geen tijd hierin gestoken. Te druk, klaar! Om eerlijk te zijn, kon ik me niet voorstellen dat een President die volksvijand nr. 1, Osama Bin Laden, te pakken kreeg, niet herkozen zou worden. Nu lijkt het toch een ‘cliff hanger’ te worden. Jeetje.. als het maar niet Mitt Romney wordt! De maan vandaag – de kiezers – in een vaste teken Leeuw, in dezelfde teken als Obama’s zon ! Obama is ook op en top Neptunus -en die gaat nu vooruit! Jeetje. Ik heb ineens de korts te pakken. Ik zie het al. Voor mij wordt het een hele late avond, of een hele vroege ochtend!!!!!!

Astrologie weekhoroscoop: Dank jullie wel voor alle geweldige reacties. Een hele fijne week, Elizabeth

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Astrologie weekhoroscoop: Neptunus in Vissen schuift op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *