Astrologie weekhoroscoop: Neptunus in Vissen schuift op!

Astrologie weekhoroscoop: Mijn keek op de week is door omstandigheden een dag later dan normaal. Mijn oprechte excuses hiervoor.

Astrologie weekhoroscoop: Gezien de spanningen vorige week, vind ik persoonlijk dat alles vrijwel 100% goed ging. Bram Moszkowicz zal een andere mening hebben denk ik ­čÖé Een paar dagen geleden, kreeg ik onverwachts een email van een clie├źnt voor wie ik een huwelijkshoroscoop gemaakt heb. Helaas, zit het stel nu midden in een scheiding. Zodoende heb ik toch met de Venus in Weegschaal oppositie Uranus in Ram thema te maken gehad! Hoe hebben jullie de week ervaren???

Astrologie weekhoroscoop: Morgen vroeg, gaat Mercurius in Boogschutter retrograde lopen. Boogschutter heeft met lange afstandsreizen te maken, met het buitenland, religieuze zaken, hogere studies, enz.. Los van de gebruikelijke Mercurius retrograde irritaties, zoals mis-communicatie, problemen met afspraken, de post, brieven, emails, internet, enz. enz., komen nu de Boogschutter thema’s extra in beeld.┬á Boogschutter heeft – via Jupiter – met de wet te maken. Gaat onze Bram dan alsnog in verweer? Zou mij niet verbazen, vooral omdat Jupiter ook retrograde loopt. De wederzijdse receptie tussen Mercurius en Jupiter, blijft voorlopig wel van kracht. Beide levens gebieden blijven op elkaar inspelen, alhoewel veel geestelijk activiteit, zich nu naar het innerlijke vlak verplaatst. Veel idee├źn en grote plannen blijken niet anders dan hete lucht te zijn. Hindernissen en kleine fouten, leiden tot irritaties en tijdsverlies. In alles: keep it simple!

Astrologie weekhoroscoop: Eindelijk! Op zondag gaat Neptunus weer direkt. Ik zeg eindelijk, omdat Neptunus sinds 5 juni retrograde loopt. Het is ongeloofelijk dat Neptunus nog altijd┬á in 0 graden Vissen staat !!! Sinds april 2011 staat hij hier!!┬á Zo.. aub mag hij nu een klein beetje opschuiven. Ik ben benieuwd hoe Neptunus gaat presteren in Vissen. Als hij vooruit loopt┬á – en wat meer vaart door Vissen maakt, laat hij misschien ook iets meer van zichzelf en van de Vissen energie zien. Hopelijk kan de sociale bewustzijn, solidariteit, empathie met de zwakkeren in de samenleving,┬á enz. waar deze plaatsing van Neptunus o.a. in verband wordt gebracht, een plek krijgen.

Astrologie weekhoroscoop: Na regen komt zon, en soms zoals gisteren, ook nog een regenboog. In principe is Venus in Weegschaal prachtige energie: beschaafd, artistiek, harmonieus, lieflijk, oog voor de ander enz. Alhoewel… een beetje meegaand en soms ook ‘ja’ zeggen, maar ‘nee’ doen. Venus in Weegschaal doet haar best de lieve vrede te bewaren. Op vrijdag is Venus in driehoek net Jupiter. Leuke avond. Geniet!

Astrologie weekhoroscoop: Last but not least.. Vandaag kiezen de Amerikanen hun President. In tegenstelling tot het verleden, heb ik dit jaar geen tijd hierin gestoken. Te druk, klaar! Om eerlijk te zijn, kon ik me niet voorstellen dat een President die volksvijand nr. 1, Osama Bin Laden, te pakken kreeg, niet herkozen zou worden. Nu lijkt het toch een ‘cliff hanger’ te worden. Jeetje.. als het maar niet Mitt Romney wordt! De maan vandaag – de kiezers – in een vaste teken Leeuw, in dezelfde teken als Obama’s zon ! Obama is ook op en top Neptunus -en die gaat nu vooruit! Jeetje. Ik heb ineens de korts te pakken. Ik zie het al. Voor mij wordt het een hele late avond, of een hele vroege ochtend!!!!!!

Astrologie weekhoroscoop: Dank jullie wel voor alle geweldige reacties. Een hele fijne week, Elizabeth

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Astrologie weekhoroscoop: Neptunus in Vissen schuift op!

 1. Sabrina zegt:

  Beste Liz,
  Ik wacht al sinds gisteren met smart op de weekhoroscoop en ik ben erg blij dat hij er eindelijk is! Haha
  Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik relationeel gezien een hele moeilijke week achter de rug heb.
  Mijn partner zit nu in een “crisis”, waardoor ik toch van mening ben dat even afstand hem ├ęn ons nu wel even goed zou doen. Dit heeft er eigenlijk toe geleidt dat ik (als bliksemslag bij heldere hemel) de relatie verbroken heb, terwijl het anderhalve week geleden nog allemaal erg goed ging tussen ons. Stiekem heb ik de hoop dat wanneer hij een aantal zaakjes op orde heeft, hij snel weer contact met opneemt. Maar goed, dat valt ook maar te bezien.
  Al met al een moeilijk week en misschien zullen de komende weken ook nog wel moeilijk zijn…
  Valt mijn situatie trouwens ook onder ‘Venus in Weegschaal oppositie Uranus in Ram’, Liz???

  Ik wens iedereen ook een fijne week toe en ben ook benieuwd naar de ervaringen van anderen.

  Groet, Sabrina

 2. Pascale zegt:

  Hoi Liz,

  Om toch wat geluid te geven nav .je weekhoroscoop v.vorige week;
  het bewoog zich z├▓ tussen uitersten,in mijn geval,dat ik eigenlijk bewust maar niet reageerde :p
  Bv. van heerlijke innerlijke stilte en tevredenheid naar stoute kapsels en verlangens..naar alles ­čśë
  Ik hield me redelijk koest..( ik zei op tijd “stop”tegen de kapster) en werd eigenlijk hernieuwd “verliefd” op mezelf ;)…uiteindelijk weer eens heerlijk gedanst!

  vwb.Neptunus” in beweging”..ik houd mijn hartje vast,
  het is mijn zwakke plek…naar 7e huis :p
  voor degene die daar wel een onsje van kunnen gebruiken gun ik het hun zeker en vooral op wereldnivo,
  voor mij persoonlijk is het “be focused” ,darling!

  lieve groet,
  Pascale

 3. Elizabeth Hathway zegt:

  05.10 .. Heel spannend nu! Maar denk dat Obama het haalt!

 4. Gala zegt:

  Obama is geboren op 4-8-1961 Honolulu. Saturnus transit in Scorpio staat momenteel vierkant zijn
  radix Mercurius op 2┬░ Leeuw. Zijn 1e speech was rond slecht! Totaal inspiratieloos, hij stond er grauw/grijs en
  fantasieloos bij. Niemand kende de Obama van 4 jaar geleden terug! Uranus transit in Ram staat
  driehoek deze Mecurius… gelukkig maar! Hij werd wakker geschud, op deze manier mensen toespreken
  daar worden alleen een paar konijnen happy van! Zijn oude niveau van redevoering met veel bubbels, toeters en bellen bleef onzichtbaar. De rem van Saturnus duidelijk voelbaar! Hij heeft geluk gehad! Jupiter transit op 14┬░ Tweelingen staat momenteel driehoek zijn radix ascendant op 18┬░ Waterman. De haren van Barack zullen nog wel grijzer worden als Saturnus vierkant zijn Zon in Leeuw gaat staan.
  President van Amerika je moet het maar willen zijn… ben toch blij
  dat het die Mormoon niet geworden is! Hij ziet eruit alsof hij net ontsnapt is uit the Truman story om met zijn
  perfecte vrouwtje en 4 onbeschadigde boys te solliciteren naar The Job of Amerika… Mister President.
  Bless Amerika… het is toch nog op het nippertje goedgekomen, Alleluja, Halleluja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *