Hajefa: Astrologische Agenda’s, de Maankalender en Maanagenda 2013

Het is bijna zover! Ik zal binnenkort afscheid moeten nemen van mijn Astrologische Agenda 2012! Het voelt alsof ik een vriend verlies met wie gedurend een heel jaar lief en leed gedeeld heb. Ik overdrijf niet! Ik hou van mijn astrologische agenda!

De Astrologische Agenda: Het thema voor de 2013 agenda is “de kinder horoscoop”, met bijdragen van Barbara van Oosterzee, Carla Kerklaan, Astrid Reijers, Magreet Andriol en Han van Straaten. De agenda komt in twee uitvoeringen, namelijk de ingebonden versie met leeslint en een versie in een ringband. De ringband is handig als je je agenda plat open wil leggen. Alle relevante astro-info staat er in, van aspecten tot tekenwisselingen, van declinatie tot tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten, enz.. Super agenda. Geweldig dat Peter Saarloos dit ieder jaar opnieuw doet. De agenda kost Euro 12.50 en is te bestellen direkt via de Hajefa website.

De Maan Kalender 2013, Marjanne Hess -van Klaveren:
‘In de maankalender en maanagenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. In de maankalender staat ook tips over voeding, gezondheid, relaties en tuinieren. Als je de cyclus van de maan volgt, leef je volgens een natuurlijk ritme, wat rust en ontspanning brengt in je levenstijl….. Met de maanfasen kun je dagen inplannen die het zinvol maken om atief te zijn en dagen dat je je terug kan trekken. Met het volgen van de maankalender komt er weer een oud, meer natuurlijk ritme terug in ons leven.” Het is dit jaar mogelijk om de Maankalender en de Maanagenda voor een speciale setprijs te kopen: Euro 24.95, of je kunt natuurlijk ze ook los kopen. Voor bestellingen, ga naar de Hajefa website.

Ik raad je aan de Hajefa website te bezoeken. Er zijn altijd fantastische boeken in de aanbieding. Leuke bedachtzame cadeau’s voor zowel Sinta Klaas als Kerst !!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *