Feestelijke Astrologie Evenementen

Graag breng ik de volgende evenementen onder jullie aandacht.
Coen Cornelissen geeft een lezing ‘Welkom in 2013’ op 21 december in het Claverhuis op de Elandsgracht 70 te Amsterdam. De avond begint om 20.00 en eindigt op Neptuniaanse wijze.. onder het genot van een drankje. Heel gezellig! Voor meer informatie, neem contakt op met Coen: coen@vrijdagdertien.nl

Aanstaande zaterdag organiseert Ishtar een symposium met als thema relatie astrologie. Gast spreker is Bernadette Brady. Voor alle relevante informatie kijk op de Ishtar website.

Aanstaande zondag is Bernadette Brady in Amsterdam. Zie mijn eerdere post voor meer informatie hierover. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij – dus pak je kans.

Last but not least… Op 23 december organiseert astroloog Hans Planje een avond rondom de mid-winter. Er wordt tevens ook gedanst! Dit klinkt heel feestelijk!! De avond vindt plaats in Haarlem. Meer informatie op Hans’ website.

Wie weet… misschien komen we elkaar op een van de bovengenoemde evenementen tegen

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Feestelijke Astrologie Evenementen

  1. Welkom in 2013! Deze lezing vindt laats op 21 december 2012, 20:00 in het Claverhuis, Elandsgracht 70, Amsterdam. Waar gaat het over?
    Wetenschappers frauderen, politici stuntelen of graaien, zelfs directeuren van goede doelen doen een greep uit de kas. De CIA en de BBC, maar ook Nederlandse instellingen worden geplaagd door schandalen. Om over de RK-kerk en de banken maar te zwijgen.
    Wat is nog waar? Waar kun je nog op vertrouwen? In wat voor wereld leven we en hoe zijn we hier in Godsnaam terecht gekomen? En, het belangrijkste: hoe komen we hier uit?
    Ik laat zien dat wortels van deze verschijnselen liggen in een verleden waar juist met optimisme werd gekeken naar allerlei (toen) nieuwe ideeën, waar we nu de vruchten van plukken. Tevens maak ik duidelijk hoezeer het nu tijd is voor verandering. Natuurlijk doe ik dat mede aan de hand van astrologische verschijnselen in heden en verleden.
    Meer info op http://vrijdag13.blogspot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *