Feestelijke Astrologie Evenementen

Graag breng ik de volgende evenementen onder jullie aandacht.
Coen Cornelissen geeft een lezing ‘Welkom in 2013’ op 21 december in het Claverhuis op de Elandsgracht 70 te Amsterdam. De avond begint om 20.00 en eindigt op Neptuniaanse wijze.. onder het genot van een drankje. Heel gezellig! Voor meer informatie, neem contakt op met Coen: coen@vrijdagdertien.nl

Aanstaande zaterdag organiseert Ishtar een symposium met als thema relatie astrologie. Gast spreker is Bernadette Brady. Voor alle relevante informatie kijk op de Ishtar website.

Aanstaande zondag is Bernadette Brady in Amsterdam. Zie mijn eerdere post voor meer informatie hierover. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij – dus pak je kans.

Last but not least… Op 23 december organiseert astroloog Hans Planje een avond rondom de mid-winter. Er wordt tevens ook gedanst! Dit klinkt heel feestelijk!! De avond vindt plaats in Haarlem. Meer informatie op Hans’ website.

Wie weet… misschien komen we elkaar op een van de bovengenoemde evenementen tegen

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Feestelijke Astrologie Evenementen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *