2012: het einde van de wereld horoscoop!

Het einde van de wereld horoscoop: Gisteren belde iemand mij op. Graag wilde die persoon weten, hoe laat de wereld vandaag zou vergaan. De persoon in kwestie was absoluut geen idioot, in tegendeel, ze (het was een vrouw) kwam zelfs heel intelligent over. Laat mij even uitleggen. Het ging om een ‘end of the world’ party – en een countdown was vereist!

Het einde van de wereld horoscoop: Mocht het nou echt zo zijn dat de wereld vandaag ten onder gaat – dan zal dat astrologisch gezien op het meest krachtige moment van de dag moeten gebeuren. Vandaar dat ik deze einde van de wereld horoscoop voor de tijd van de Steenbok ingres (d.w.z. Zon in 0 graden Steenbok)  met jullie wil delen. Ik heb het oude centrum van de wereld gebruikt: Greenwich! En hier komt ie… (klik voor beter beeld)

Het einde van de wereld horoscoop: Ik moet meteen mijn excuses aanbieden. Sorry dat ik geen tijd aan het uitleggen van deze horoscoop kan besteden. Dit komt omdat ik veel te veel te doen heb… voor HET grote moment aanbreekt. Maar  … wat ik wel heeeeeel opmerkelijk vind is: A) Neptunus op de ascendant… en B) Mercurius in Boogschutter op de midhemel…. ! “A fake, would believe, global news story  !”

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op 2012: het einde van de wereld horoscoop!

 1. Gala zegt:

  Opmerkelijk…! het onberekenbare element van het aanvoelen!
  Verwarring, leugen, fantasie! Neptunus en Mercurius kunnen je het idee geven in een andere wereld te vertoeven! Misschien gaan groepen mensen als vrijwilligers Sinte-Pieter opzoeken. Tripje naar een
  ander bestaan er zijn altijd gelovigen die daarvoor in het rijtje staan!
  Het Bewijstzijn wordt aangetast (alcohol, druggs) Vluchten naar hogere sferen. Je kunt met deze twee heren iemand iets prachtigs voorspiegelen/ voor-goochelen. Illusie het bedrog dat eindigt in ontgoocheling.
  Lieke van Lexmond zei; “Laten we alle dronken worden als de wereld vergaat!” Als ik Neptunus met
  Mercurius in gezelschap zie, ben ik altijd op mijn hoede, op zijn best lach ik me slap, of lig ik in een deuk
  want hoe ze soms dingen verzinnen van een hogere orde! Jammer dat ze zo vergeetachtig zijn want wedden
  dat ze zich nieteens de Maya’s herinneren, laat staan hun kalender. Je kunt er Donder op zeggen…

 2. Maar als dit de Eind-van-de-wereld horoscoop is dan is het tegelijkertijd de Begin-van-de nieuwe-wereld horoscoop.
  En dan zie ik heel veel spirituele inspiratie (zon-60-neptunus en neptunus op ASC), omkering in het denken op een praktisch niveau (jupiter Retro in Tweeling in 3 en als punt van de Pluto-Saturnus-Jupiter Yod).
  Individuele vernieuwing (uranus in 1 in Ram): echte individualiteit en authenticiteit om maar iets te noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *