De Astrologieblog kersthoroscoop: Uranus, Stoute Santa en maffe spelletjes..

De astrologieblog kersthoroscoop:  Wat we in deze donker (en tevens natte) december maand vieren, is het terugkeer van het licht. Laat alle lampjes branden! Halleluja! De nachten worden steeds iets korter, en de dag net iets langer. Ik wens jullie allemaal een fantastisch Kerstdag morgen.. maar allereerst wat zeggen de planeten over deze kerst?

De astrologieblog kersthoroscoop: Morgen belooft een dag vol verassingen te zijn. Op middernacht staat de Zon in bijna exact vierkant met Uranus in het 7e huis. De kerstman valt van het dak of gaat er vandoor met de vrouw des huizes!! Wat een heerlijke stoute kerstman! Verwacht het onverwachte. Maak vooral geen ruzie maar het eten hot and spicy! Ga totaal overboord met de versieringen! Laat Uranus spreken. Maak op je eigen unieke manier, deze dag speciaal! INDIVIDUALITEIT IN ALLES !! Daar gaat het om als Uranus sterk in beeld is. De Maan is in Tweeling – dus maffe spelletjes spelen – mag! ‘

De astrologieblog kersthoroscoop: Op tweede kerstdag mengt de Maan zich met de retrograde Jupiter in Tweeling, die momenteel in oppositie met Venus in Boogschutter staat. Dit is een super sociaal planetaire combinatie en een dag om met een groep mensen de feest voort te zetten. ‘Eat, drink and be merry’ – roept de Maan, Venus, Jupiter… ‘for tomorrow we die’ roept Uranus en Pluto achterna!!

De astrologieblog kersthoroscoop: Op woensdag gaat Mars naar Waterman! Klinkt als een exotische reis met eindbestemming samenwerking! Waterman is altijd een team speler – en Mars brengt dynamiek naar de tafel.

De astrologieblog kersthoroscoop: Tot laat in de avond van 30 december, is de Zon in de ‘gevaren’ zone! Wat ik hiermee bedoel, is dat de Zon zich tussen de twee reuzen, Uranus en Pluto begeeft. Momenteel zijn Uranus en Pluto verwikkeld in een behoorlijk kosmisch gevecht met elkaar. De Zon staat voor autoriteitsfiguren, de Koning en Koningen, directeuren, mensen die met het scepter mogen zwaaien… enz. Verder is de Zon symbool voor de kern, het kloppende hart. Mijn gevoel zegt dat de stress niveau omhoog schiet! Dit is weliswaar een feestperiode maar veel mensen zitten met hun neus tegen de harde werkelijkheid aangedrukt.

De astrologieblog kersthoroscoop: Echter.. omdat de Zon macht heeft, kan de Zon ook handelen! Er zit iets heel daadkrachtig in deze combinatie en dat maakt het spannend! De kookpunt wordt bereikt tijdens de volle maan, op vrijdag – wanneer het extra moeilijk wordt om keuzes te maken omdat de beschikbare opties zover uit elkaar liggen.

De Astrologieblog Kersthoroscoop: Met veel wijsheid, respect en liefde voor elkaar – maken we van deze Kerst iets super speciaals ! Warme kerst groet, Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op De Astrologieblog kersthoroscoop: Uranus, Stoute Santa en maffe spelletjes..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *