Eindejaarsopruiming astrologieboeken

Eindejaarsopruiming astrologieboeken: Ik kreeg een email van Anita Ilmer van astrologie-boeken.nl, waarin zij liet weten 20% korting te geven op hun gehele voorraad astrologie boeken. Het gaat voornamelijk om oude titels – vaak ook in het Nederlands geschreven. Echter…. er zitten hele leuke boeken bij. Tevens ook de esoterische boeken zijn in de aanbieding. Wees snel bij, Deze aanbieding geldt tot 31 december geldt. Zie:  www.astrologie-boeken.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *