Relatie-Astrologie: Rafael & Sylvia van der Vaart, droom over

Relatie-Astrologie: Gisteravond laat op het nieuws gehoord: Droom huwelijk over! Als ik het woord ‘droom‘ hoor, dan denk ik meteen aan Neptunus. Nu staat Neptunus in dat meest romantisch teken Vissen! Dat dromen meestal uit elkaar spatteren wist ik allang. De astrologe in mij werd nieuwsgierig…

Relatie-Astrologie: Bij Rafael van der Vaart – wat uitspringt is dat hij nu in zijn Saturnus terugkeer zit. De Saturnus terugkeer is een moment van volwassenwording. Als er één ding volwassenwording in de weg staat – dan is het de droom. Saturnus in Schorpioen heeft een sterke realiteitsbesef. Een droomhuis, met een droomvrouw, is kennelijk niet alles. Schorpioen laat altijd de donkere onderstroming zien – wil dat ook zien – wil het onderste steen naar boven halen. De Saturnus terugkeer is een tijd van bezinning, consekwenties aanvaarden, en vooral van de werkelijkheid zoals het zich tot nu toe geopenbaard heeft, onder ogen zien. Dit zijn sober, beslissende momenten. Veel mensen kunnen iets rond hun 30e levensjaar herinneren, wat een soort  scheidingslijn weergeeft, tussen het leven voor en het leven na. Sommige mensen kopen een huis, wijzigen van beroep, trouwen.. of scheiden.

Relatie-astrologie: Sylvia van der Vaart: Madam van der Vaart heeft een fascinerend horoscoop. Mooi, vrouwelijk, sensueel, Venus staat niet voor niets in Stier met  Jupiter verhoogd in Kreeft. Een grote driehoek – met Neptunus in Boogschutter, Zon en Mercurius in Ram, en Saturnus in Leeuw – zorgen voor een zeer sterke motor achter de droom. Interessant: Victoria Beckham is ook een Ram. Deze vrouwen durven wat! Angst komt zelden in hun woordenboek voor. Daarnaast is er Zon, Mercurius/Pluto oppositie waardoor de behoefte dichtbij de macht te komen, heel sterk is. Trouwens…Venus in Stier staat in oppositie met Uranus in Schorpioen. Dikwijls gaat dit gepaard met breuken in relaties, of met relaties die gekenmerkt worden door een hoge mate van vrijheid.

Relatie-astrologie: Op dit moment staat transit Uranus in Ram op de zuidknoop in Sylvia van der Vaart’s horoscoop. Dit betekent dat Uranus in oppositie staat met de noordknoop in relatie teken, Weegschaal.  Belangrijk hierbij is Venus heerser van de noorknoop. Venus wordt nu door  Saturnus belaagd. Zo.. terwijl dit een tijd van bevrijding en groei kan zijn, dit groei wordt bereikt door periode van separatie en verwijdering.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties, horoscopen BN'ers en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Relatie-Astrologie: Rafael & Sylvia van der Vaart, droom over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *